Laat u alle ingewikkelde zaken bij het kopen van een huis in Spanje liever over aan iemand die er echt verstand van heeft of bent u een echte ‘zelfdoener’ en is ondersteuning op afstand voor u voldoende? Wij handelen in alle gevallen uitsluitend in uw belang, zitten vol goede tips en regelen echt alles voor u. En u betaalt gewoon een schriftelijk overeengekomen, vast tarief, dus geen financiële verrassingen achteraf. Daarbij maakt het ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat, werken wij volledig onafhankelijk van makelaars en andere bemiddelaars en hebben wij ook geen verborgen commissie afspraken met makelaarskantoren, zodat wij tot het uiterste kunnen gaan in de onderhandelingen. En als u de kooprijs moet betalen? Dat kunt u indien gewenst lekker veilig en voordelig doen via een ter beschikking gestelde derdengeldenrekening van een hierin met ons kantoor samenwerkende notaris.

Hoeveel begeleiding heeft u nodig?

 

Pakket op maat
Betaal alleen wat u nodig hebt

Vanaf tarief:

€ 995,-

Inclusief juridisch advies tijdens het koopproces
Bepaal zelf hoeveel begeleiding u nodig hebt
Wat u niet nodig hebt betaalt u niet

Meer over het pakket op maat

 

 

Compleet pakket
Begeleiding van A tot Wonen

Vast tarief:

€ 2.995,-

Bouwkundige en juridische controle
Inclusief verzorging provisionele NIE
Volledige begeleiding tot en met de notaris

Meer over het compleet pakket

 


Deze diensten zijn inbegrepen in het Compleet Pakket

Opvragen kadastrale waarde

Als de koopprijs lager is dan de kadastrale waarde riskeert u een naheffing van de belasting.

Read More

Waardebepaling

Bent u van plan een bod uit te brengen? Dan is het goed te weten of de vraagprijs reëel is.

Read More

Bouwkundige inspectie

Twijfelt u aan de bouwkundige staat? Dan biedt een bouwkundige inspectie uitkomst.

Read More

Juridische controle

Controle documentatie, woonvergunning, bouwstedelijke overtredingen en op schulden.

Read More

Juridisch advies

Snel antwoord op lastige vraagstukken en juridisch advies in als u hier behoefte aan heeft.

Read More

Onderhandeling voeren

Wij voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij, zodat u meer kans maakt.

Read More

Controleren koopovereenkomst

Wij controleren het reserverings- en koopcontract op onjuistheden en gemaakte afspraken.

Read More

Verzorging provisionele NIE

Wij kunnen u helpen met het verkrijgen van een provisionele NIE voor maximaal twee personen.

Read More

Termijnbewaking

Wij bewaken de betaaltermijnen zodat u zeker weet dat u tijdig uw verplichtingen voldoet.

Read More

Spaanse bankrekening

Wij kunnen voor u een bankrekening openen bij een van de grootste banken in Spanje.

Read More

Woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering met dekking voor opstal, inboedel en de wettelijk aansprakelijkheid.

Read More

Elektra en water op naam

Als u het lastig vindt om water en elektra op uw naam te zetten kunnen wij dit voor u doen.

Read More

Begeleiding bij eindinspectie

Zodat u zeker weet dat het huis in de staat wordt opgeleverd zoals afgesproken.

Read More

Begeleiding bij de notaris

Als vertaler zijn wij wij aanwezig bij het transport van de koopakte bij de notaris in Spanje.

Read More

Derdengeldenrekening

Betalen van de koopprijs via de meest veilige en voordeligste betaaloptie in Spanje.

Read More

Vraagbaak tijdens hele traject

Even sparren tijdens het koopproces? Wij zorgen voor een zo goed mogelijke bereikbaarheid.

Read More

Het is helaas niet mogelijk om niet afgenomen diensten te verrekenen. Genoemde tarieven gelden voor als bestaande bouw gekwalificeerde woningen.


Wij werken in heel Spanje
Het maakt ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. Door een door heel Spanje opgebouwd perfect op elkaar ingespeeld netwerk van betrouwbare, gerenommeerde specialisten, is het voor ons erg eenvoudig om bij aankoopbegeleiding in heel Spanje te werken, van noord naar zuid en van oost naar west. Deze specialisten leveren elk hun bijdrage om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men al meer dan 25 jaar van ons gewend is. Hierdoor kunnen wij u niet alleen uitstekend adviseren over het door u aan te kopen huis, maar kunnen wij u vaak ook alles vertellen over uw nieuwe woonomgeving. Want niet zelden hebben wij al eerder een koper bijgestaan bij het kopen van een huis in dezelfde omgeving. Hoe prettig is dat?

NIE aanvragen? Wij kunnen u helpen
Als u in Spanje wilt gaan wonen heeft u voor praktisch alle instanties een NIE nodig. Het NIE is een Identificatienummer voor Buitenlanders (Número de Identificación de Extranjeros). Het is een uniek, persoonlijk en exclusief nummer voor buitenlanders. Het NIE is te vergelijken met het Nederlandse Burgerservicenummer (het oude sofinummer) en het Belgische Rijksregisternummer. Het NIE heeft u nodig voor het op naam zetten van een auto, belastingaangifte, het kopen van vastgoed, etc. Als u gebruikmaakt van het compleet pakket bij aankoopbegeleiding, kunnen wij u helpen met het verkrijgen van een provisionele NIE voor maximaal twee personen via de hierin met ons samenwerkende notaris. Een provisionele NIE heeft een bepaalde geldigheid en heeft als doel een transactie, zoals bijvoorbeeld het ondertekenen van een koopakte bij de notaris, doorgang te laten vinden als u om welke reden ook (nog) niet in het bezit bent van een NIE. Na het ondertekenen van de koopakte kunt u de provisionele NIE, binnen de geldigheidsperiode, bij de Nationale Politie of het Spaans consulaat in uw thuisland te laten bekrachtigen waarna het NIE definitief is en een onbepaalde geldigheid heeft. Heeft u voor meer dan twee kopers een NIE nodig, hanteren wij voor elke extra aanvrager een meerprijs volgens ons tarief dat u hier terug kunt vinden. Als u liever meteen een definitieve NIE wenst aan te vragen, kunt u zich laten bijstaan via Nienummeraanvragen.nl.

Veilig en voordelig betalen via derdengeldenrekening
In plaats van de eindbetaling te voldoen met een dure bankcheque van vaak 0,70% van de koopprijs voor niet residenten of een risicovolle overboeking naar de eigenaar vóór de juridische levering, kunt u, indien u gebruik maakt van onze service aankoopbegeleiding met het compleet pakket, de eindbetaling van de kooprijs veilig en voordelig plaatsen op een ter beschikking gestelde derdengeldenrekening van een hierin met ons kantoor samenwerkende notaris waarna het bedrag, pas nadat de juridische levering heeft plaatsgevonden, door de notaris wordt uitgekeerd aan de verkoper. Een derdengeldenrekening is een aparte bankrekening die gebruikt wordt om gelden te beheren die toekomen aan derden. Deze gelden worden ‘derdengelden’ genoemd. Het betreffen gelden die niet bestemd zijn voor de houder van de derdengeldenrekening maar door een derde (cliënt of wederpartij) worden gestort en tijdelijk worden geparkeerd totdat het geld aan de uiteindelijke begunstigde kan worden uitgekeerd. Een derdengeldenrekening is beschermd in die zin dat er geen beslag op kan worden gelegd door schuldeisers van de houder van de rekening. Ook mogen de gelden die op de derdengeldenrekening geparkeerd staan niet worden meegenomen in een eventueel faillissement van de houder van de rekening. Zo wordt gewaarborgd dat de gelden altijd toekomen aan de begunstigde.

Het geheim van onze lage tarieven
Wij halen de eerste winst uit stenen en hebben bewust geen inloopkantoor, maar gekozen voor een werklocatie die met name functioneel is zodat wij onze cliënten op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. Door te besparen op niet-essentiële uitgaven en te kiezen voor een non-conventionele, voordelige huisvestingsvorm die niet onnodig bemant is, houden wij onze overheadkosten meer dan 60% lager dan een gemiddeld advocatenkantoor in Spanje, waar bij voorkeur gewerkt wordt vanuit statige, prijzige panden op de beste locaties, die voortdurend bemand dienen te zijn. Dit ondanks dat steeds meer cliënten de voorkeur geven om een eerste contact te laten verlopen via de moderne communicatiemiddelen als internet, WhatsApp en Videochat. Zeker als de cliënt niet in Spanje woonachtig is. Gevolg: torenhoge overheadkosten die zorgen voor peperdure tarieven. Wij vinden dit niet langer van deze tijd. Een tijd waarin een transparante werkwijze, betrouwbaarheid en een goede digitale bereikbaarheid veel meer worden gewaardeerd dan marmeren vloeren, maatpakken of een onder architectuur ontworpen kantoorpand op een A1-locatie. Door onze benadering zijn wij niet alleen in staat om met fors lagere, schriftelijk gegarandeerde tarieven te werken waarin alle kosten van onze diensten zijn inbegrepen. Ook kunnen wij, omdat wij geen rekening hoeven te houden met openingstijden, flexibel zijn met het maken van afspraken. En omdat wij optimaal gebruikmaken van de moderne communicatiemogelijkheden, zijn wij wél altijd bereikbaar én beschikbaar op momenten dat dit voor u belangrijk is. Alle aandacht voor de klant!

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij aankoopbegeleiding in Spanje. Bel ons dan, van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00 uur, vrijdag tussen 09:00 en 14:00 uur. Wilt u direct aankoopbegeleiding in Spanje aanvragen? Vul het formulier hieronder dan zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag aankoopbegeleiding aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Burgerlijke staat
Heeft u een NIE?
Wilt u een pakket op maat? Klik dan hier.
0,00 €
De uitkomst van de berekening is indicatief en vormt op geen enkele wijze een aanbieding of opdrachtbevestiging. Aan de weergegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Drag and drop files here or
Upload upto 8 Files. Max File Size: 1000 MB
U bent niet verplicht meteen een kopie paspoort/ID-kaart van alle kopers mee te sturen. Wij zijn echter wettelijk verplicht om vóór het sluiten van een overeenkomst op afstand de identiteit van alle kopers te controleren.
Algemene Voorwaarden