Laat u alle ingewikkelde dingen bij het aankopen van een huis in Spanje liever over aan iemand die er echt verstand van heeft of bent u een echte ‘zelfdoener’ en is ondersteuning op afstand voor u voldoende? Wij handelen in alle gevallen uitsluitend in uw belang, zitten vol goede tips en regelen echt alles voor u. En u betaalt gewoon een vaste courtage, dus geen financiële verrassingen achteraf. Daarbij maakt het ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat, werken wij volledig onafhankelijk van andere makelaars en hebben geen verborgen commissie afspraken verkopend makelaars, zodat wij tot het uiterste kunnen gaan in de onderhandelingen.

Aankoopcoach Aankoopmakelaar
ONDERSTEUNING OP AFSTAND WIJ GAAN MET U MEE

vaste prijs:
€ 1.250,-

vaste prijs:
€ 2.795,-
Analyse van de woning waar u interesse in heeft
Ondersteuning in bieden en onderhandelen
Juridische ondersteuning tijdens het hele traject
Bouwkundige controle en waardebepaling
Begeleiding vanaf de tweede bezichtiging
Juridische controle door onze advocaat
Meer over de aankoopcoach Meer over de aankoopmakelaar

En dit doen wij voor u

Aankoopcoach Aankoopmakelaar
Woninganalyse
Waarde-indicatie
Waardebepaling
Bezichtigingen
Bouwkundige controle
Juridische recherche
Biedingsstrategie
Advies bij onderhandeling
Onderhandeling voeren
Koopovereenkomst controleren
Termijnbewaking
Aanwezig bij inspectie
Begeleiding bij de notaris
Vraagbaak tijdens hele traject
Vaste prijs:
€ 1.250,-

Meer informatie
Vaste prijs:
€ 2.795,-

Meer informatie

Wij werken in heel Spanje
Of u nu een huis wilt kopen aan de Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Brava of het Baskenland, het maakt ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. Met de aanwezigheid van kantoren aan de Costa Blanca en de Costa del Sol, is het voor ons erg eenvoudig om bij aankoopbegeleiding in heel Spanje te werken, inclusief de eilanden als bijvoorbeeld Ibiza, Mallorca, Gran Canaria en Tenerife. Wij hebben door heel Spanje een perfect op elkaar ingespeeld netwerk opgebouwd, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men al meer dan 25 jaar van ons gewend is. Hierdoor kunnen wij u niet alleen uitstekend adviseren over het door u aan te kopen huis, maar weet de aan u toegewezen aankoopmakelaar ook meteen alles te vertellen over uw nieuwe woonomgeving. Want niet zelden woont hij of zij in dezelfde omgeving. Hoe prettig is dat?

Horecamakelaar
Gaat u een horecabedrijf in Spanje te beginnen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om u te laten begeleiden bij de koop of huur van een horecabedrijf in Spanje. Als uw persoonlijke horecamakelaar kijken wij graag mee of u zakelijk en privé een mooie deal kan sluiten. En hierbij maakt het ons niet uit of u het pand gaat kopen of huren. Daarbij kan de horecamakelaar van Jan Nicolas Consultancy S.L. voor u door heel Spanje bemiddelen bij het aankopen of aanhuren van een horeca onderneming. Lees hier meer over onze service Horecamakelaar.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.