Laat u alle ingewikkelde zaken bij het kopen van een huis in Spanje liever over aan iemand die er echt verstand van heeft of bent u een echte ‘zelfdoener’ en is ondersteuning op afstand voor u voldoende? Wij handelen in alle gevallen uitsluitend in uw belang, zitten vol goede tips en regelen echt alles voor u. En u betaalt gewoon een vast tarief, dus geen financiële verrassingen achteraf. Daarbij maakt het ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat, werken wij volledig onafhankelijk van makelaars en andere bemiddelaars en hebben wij ook geen verborgen commissie afspraken met makelaarskantoren, zodat wij tot het uiterste kunnen gaan in de onderhandelingen.

Hoeveel begeleiding heeft u nodig?

Basis

Ondersteuning op afstand

Vast tarief:

€ 995,-

✓ Kadastrale en register controle
✓ Juridische recherche door advocaat
✓ Ondersteuning tijdens het hele proces

Standaard

Wij gaan met u mee

Vast tarief:

€ 1.995,-

✓ Begeleiding bij bezichtiging van 1 woning
✓ Onderhandelen & controle koopcontract
✓ Juridische controle door advocaat

Compleet

Begeleiding van A tot Wonen

Vast tarief:

€ 2.795,-

✓ Begeleiding bij bezichtiging tot 3 woningen
✓ Bouwkundige en juridische controle
✓ Volledige begeleiding tot en met de notaris


En dit doen wij voor u

Basis Standaard Compleet
Begeleiding bij bezichtiging
Waardebepaling
Bouwkundige controle
Schriftelijke woninganalyse
Controle register en op schulden door advocaat
Controle van woonvergunning door advocaat
Juridische begeleiding tijdens het hele proces
Biedingsstrategie
Advies bij onderhandeling
Onderhandeling voeren
Controleren koopovereenkomst door advocaat
Opmaken koopovereenkomst door advocaat
Termijnbewaking
Openen bankrekening bij Spaanse bank
Verzorging opstalverzekering
Op naam zetten elektra en water
Aanwezig bij eindinspectie
Begeleiding bij de notaris
Vraagbaak tijdens hele traject
Vast tarief:
€ 995,-

Meer informatie
Vast tarief:
€ 1.995,-

Meer informatie
Vast tarief:
€ 2.795,-

Meer informatie

Wij werken in heel Spanje
Het maakt ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. Door de centrale ligging van ons kantoor is het voor ons erg eenvoudig om bij aankoopbegeleiding in heel Spanje te werken, van noord naar zuid en van oost naar west. Wij hebben door heel Spanje een perfect op elkaar ingespeeld netwerk opgebouwd, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men al meer dan 25 jaar van ons gewend is. Hierdoor kunnen wij u niet alleen uitstekend adviseren over het door u aan te kopen huis, maar kunnen wij u vaak ook alles vertellen over uw nieuwe woonomgeving. Want niet zelden hebben wij al eerder een koper bijgestaan bij het kopen van een huis in dezelfde omgeving. Hoe prettig is dat?

Hoe kan het zo voordelig?
De meeste advocaten en makelaars berekenen hun tarief voor aankoopbegeleiding in Spanje aan de hand van een percentage van de koopprijs, de courtage. Deze courtage bedraagt vaak 1 tot 1,5% van de koopprijs, met een minimum van enkele duizenden euro’s. Bij een koopprijs van € 500.000,- mag u dus al snel € 5.000,- of meer afrekenen en dan wordt in het meest gunstige geval alleen de inschrijving in het register gerechercheerd. Maar het is wel zo prettig om te weten hoe de bouwkundige staat van het object is en of de vraagprijs conform de marktwaarde is. Maar denk ook aan de begeleiding bij de notaris, het voeren van de onderhandeling en de begeleiding bij de eindinspectie. Tel de kosten van deze diensten op bij de gehanteerde courtage en de uiteindelijke kosten worden al snel meer dan verdubbeld. De unieke formule van Jan Nicolas Consultancy is anders. Bij een aankoopopdracht werken wij niet met een percentage van de koopprijs, maar met een vaste, schriftelijk gegarandeerde pakketprijs waarin alle kosten van onze diensten zijn inbegrepen. En daar doet u uw voordeel mee.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding in Spanje? Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag meer informatie over aankoopbegeleiding