Bent u van plan om een huis in Spanje te gaan kopen, maar weet u niet waar u allemaal op moet letten? Welk huis kan ik kopen? Hoe bereid ik een bezichtiging voor? Hoe vergroot ik mijn kans in een markt met veel kopers? Klopt de registratie van de woning? Is het huis bezwaard met een hypotheek? Welke voorbehouden kan ik maken? Klopt de koopakte en alle andere juridische stukken en wat staat erin? Een huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven met grote financiële impact. Zeker als u een huis gaat kopen in een ander land, met een andere taal, andere wetten en andere gebruiken. U moet veel regelen en krijgt te maken met veel experts zoals makelaars, hypotheekadviseurs en notarissen. Dan is het prettig om iemand achter de hand te hebben. Gewoon, om even te sparren als dat nodig is en die alle zaken voor u kan controleren.

Aankoopcoach of aankoopmakelaar?
Een aankoopcoach is geen aankoopmakelaar. Het belangrijkste verschil is dat een aankoopcoach hulp biedt op afstand en niet met u meegaat naar bezichtigingen, de eindinspectie en de notaris in Spanje. Met een aankoopmakelaar staat Jan Nicolas u vanaf de tweede bezichtiging tot het tekenen van de akte van levering bij de notaris aan uw zijde. Een uitgebreidere dienstverlening dus. Met de aankoopcoach kiest u voor professionele hulp op afstand van een specialist van Jan Nicolas die u gewoon belt of mailt als u advies nodig hebt over de aankoop van een woning. De coach staat van begin tot eind voor u klaar om u van het beste aankoopadvies te voorzien en al uw vragen te beantwoorden.

Toch liever een makelaar die met u mee gaat?
Kies dan voor één van onze deskundige aankoopmakelaars. Hij of zij begeleidt u graag vanaf de tweede bezichtiging tot en met het transport bij de notaris in Spanje.
Meer informatie over de aankoopmakelaar

Wat doet de aankoopcoach voor u?

 • 3 woninganalyses
  Heeft u een woning op het oog? Vraag dan een woninganalyse aan via het formulier aan de rechterzijde. Een woninganalyse bestaat uit een telefonisch gesprek met een aankoopcoach over een specifieke woning. Op basis van alle beschikbare data kunnen we u van het beste aankoopadvies voorzien. U krijgt een bundel van maximaal 3 woninganalyses. Is uw bundel op? geen enkel probleem. U kunt eenvoudig telefonisch of per e-mail een nieuwe bundel aanvragen. Voor € 250,- ontvangt u gewoon weer 3 woninganalyses.
 • Waarde-indicatie
  Tijdens het gesprek nemen we alles wat er te weten valt over het huis met u door. Vierkantemeterprijzen, de concurrentie in de markt. Ideaal. Zo ziet u niks over het hoofd. Op basis van al die informatie helpen we u met een indicatie van de waarde en de juiste biedingsstrategie.
 • Biedingsstrategie
  Om uw kansen op een succesvolle aankoop te vergroten, bespreken we in ons gesprek ook meteen de biedingsstrategie. We bereiden samen het openingsbod voor, mocht u op enig moment besluiten een bod uit te willen brengen. Uw persoonlijke coach zorgt dat u niets vergeet. U neemt zelf contact op met de verkopende partij om uw bod uit te brengen. Als een echte pro!
 • Ondersteuning bij onderhandelen
  Uw aankoopcoach staat ook tijdens de onderhandelingen voor u klaar. Met zijn of haar advies vergroot u uw aankoopkansen. Wordt er een tegenvoorstel gedaan? Geeft dit dan door aan uw aankoopcoach, waarna u een goed advies krijgt over de volgende stap en uw coach meteen eventuele vragen kan beantwoorden. U hebt echter altijd de touwtjes volledig in handen en bepaalt welk voorstel u doet bij de verkopend makelaar.
 • Controle koopovereenkomst
  Overeenstemming bereikt? Dan checken wij de koopovereenkomst en leggen de zaken die u niet begrijpt uit, in uw eigen taal. Zo weet u zeker dat u begrijpt welke verplichting u aangaat, dat alles klopt en de afspraken goed zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. Dat is kopen zonder zorgen.
 • Juridische check
  Onze in Spaans vastgoed gespecialiseerde advocaat werkt nauw samen met uw persoonlijke coach. Dat betekent dat de advocaat tijdens het complete koopproces betrokken is en altijd op de hoogte is van uw situatie. De advocaat kent de vervolgstappen als geen ander en weet welke documenten gecontroleerd moeten worden. Zo is het dossier goed gecheckt wanneer u overeenstemming bereikt en komt u niet voor vervelende, vaak financiële, verrassingen te staan.
 • Termijnbewaking
  Ook nadat alles getekend is, staan wij nog steeds voor u klaar. Zo houden wij de termijnen in de gaten en tot de overdracht bij de notaris in Spanje kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en handige tips. Lekker makkelijk, want zo weet u zeker dat u niets mist!
 • Persoonlijke begeleiding
  U krijgt een persoonlijke coach toegewezen, bij wie u terecht kunt voor al uw vragen. Maar ook ons team van coaches, juridisch medewerkers en adviseurs heeft toegang tot uw dossier, mocht op enig moment uw coach uitvallen door bijvoorbeeld ziekte. Op deze manier wordt u altijd supersnel geholpen!

Ons tarief
Voor onze dienst Aankoopcoach hanteren wij een tarief van € 1.250,-. Bij het aangaan van de opdracht voldoet u 50% van onze courtage, waarna u meteen gebruik kunt maken van de diensten van uw persoonlijke aankoopcoach. Het tweede deel van onze courtage completeert u pas als u een akkoord hebt bereikt met de verkopende partij over de koopprijs. De op deze pagina genoemde diensten worden in pakketvorm aangeboden tegen het hier vermelde tarief. Het niet afnemen van één of meerdere van de genoemde diensten geeft derhalve geen recht op enige financiële compensatie of korting. Als u geen gebruik wenst te maken van de diensten in pakketvorm, bieden wij u wél de mogelijkheid om een of meerdere van de genoemde diensten separaat af te nemen tegen het bij ons kantoor geldende tarief per dienst.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over de aankoopcoach in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.