Stel zelf uw pakket samen

Want wat u zelf doet betaalt u niet
U spreekt waarschijnlijk de taal en heeft al vaker een huis in Spanje gekocht. Dan bent u een echte ‘Zelfdoener’ en heeft u niet voor alle zaken onze hulp nodig. In dat geval bepaalt u wat wij voor u doen, en wat u liever zelf doet. Want wat u zelf doet betaalt u niet.

Gewoon zelf onderhandelen

Onderhandelen als een echte pro
Als u voldoende heeft aan de inbegrepen zaken in dit pakket, heeft u zelf contact met de verkoper en onderhandelt u ook zelf, als een echte pro! Alles om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs te komen. En ja, u mag altijd tussentijds onze hulp vragen.

Wij controleren voor u

Dat is een hele zorg minder
Heeft u overeenstemming met de verkoper bereikt? Dan checken wij voor u de koopovereenkomst. Zo weet u zeker dat alles klopt en de afspraken goed en eerlijk zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. En dat is een hele zorg minder.

Hoe werkt het?

1 Wij helpen u zoeken, u doet de rest
2 Bepaal zelf hoeveel makelaar u nodig hebt
3 Onderhandelen als een pro
4 Controle/opmaken koopovereenkomst
5 U handelt zelf de koop af bij de notaris
Stappen bekijken >>>

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de Aankoopmakelaar Basis? Dan kiest u in eerste instantie voor een stukje controle op afstand. Voor deze eenvoudige begeleiding op afstand hanteren wij een vast tarief van € 475,-. Bij het aangaan van de opdracht voldoet u onze courtage waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Heeft u toch iets meer hulp nodig? Geen enkel probleem. Wij beseffen als geen ander dat het bijzonder lastig is om, bij het werken met in een pakket gegoten diensten, het iedereen naar de zin te maken. Om toch een ieder zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, geven wij u met onze service Aankoopmakelaar Basis de unieke mogelijkheid om het pakket uit te breiden met services die voor u van toepassing zijn. Zo bepaalt u wat wij doen en wat u liever zelf doet. Want wat u zelf doet betaalt u niet.

U kunt onze service Aankoopmakelaar Basis tegen het daarvoor geldende tarief uitbreiden met de volgende additionele services:

Het afnemen van separate diensten, al dan niet bedoeld voor de aankoop van een en hetzelfde object, geeft geen recht op enige korting of restitutie op het tarief van in pakket of separaat aangeboden diensten.

Assistentie bij het zoeken van een woning
Heeft u zelf nog geen woning gevonden? Geen probleem. In dat geval helpen wij u zoeken naar een woning volgens door u vooraf opgegeven specificaties. Wij geven u handige tips en introduceren u bij de betere woningportaals. Gaat het zoeken u niet zo goed af? Ook geen probleem. Met onze handige zoekservice zoeken wij voor u bij door ons gecontroleerde makelaars, terwijl wij ook de voor u wellicht lastig te bereiken particuliere markt niet vergeten. En hierbij maakt het ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat.

Denk aan het NIE
Om een huis in Spanje te kunnen kopen heeft u een NIE nodig. Dit is een burgerlijk registratie nummer voor buitenlanders. Heeft u nog geen NIE, dan is het belangrijk dat u dit zo spoedig mogelijk regelt, daar de wachttijd tegenwoordig flink kan oplopen. Helaas kan ons kantoor u niet ondersteunen bij het aanvragen van een NIE. Met ons handig stappenplan kunt u echter geheel zelfstandig een NIE aanvragen. Lees er hier meer over…

Meer weten?
Wilt u meer weten over Aankoopbegeleiding Basis? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.