STEL ZELF UW PAKKET SAMEN ZELF ONDERHANDELEN EEN STUKJE CONTROLE
U spreekt waarschijnlijk de taal en heeft al vaker een huis in Spanje gekocht. Dan bent u een echte ‘Zelfdoener’ en heeft u niet voor alle zaken onze hulp nodig. In dat geval bepaalt u wat wij voor u doen, en wat u liever zelf doet. Want wat u zelf doet betaalt u niet. Als u voldoende heeft aan de inbegrepen zaken in dit pakket, heeft u zelf contact met de verkoper en onderhandelt u ook zelf, als een echte pro! Alles om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs te komen. En ja, u mag altijd tussentijds onze hulp vragen. Heeft u overeenstemming met de verkoper bereikt? Dan checken wij voor u de koopovereenkomst. Zo weet u zeker dat alles klopt en de afspraken goed en eerlijk zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. En dat is een hele zorg minder.

Hoe werkt het?

1 Zelf zoeken en bezichtigen
2 Bepaal zelf hoeveel makelaar u nodig hebt
3 Onderhandelen als een pro
4 Controle/opmaken koopovereenkomst
5 U handelt zelf de koop af bij de notaris
Stappen bekijken >>>

 

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de Aankoopmakelaar Basis? Dan kiest u in eerste instantie voor een stukje controle op afstand. Voor deze eenvoudige begeleiding op afstand hanteren wij een tarief van € 475,-. Bij het aangaan van de opdracht voldoet u onze courtage waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Heeft u toch iets meer hulp nodig? Geen enkel probleem. Wij beseffen als geen ander dat het bijzonder lastig is om, bij het werken met in een pakket gegoten diensten, het iedereen naar de zin te maken. Om toch een ieder zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, geven wij u met onze service Aankoopmakelaar Basis de unieke mogelijkheid om het basispakket uit te breiden met services die voor u van toepassing zijn. Zo bepaalt u wat wij doen en wat u liever zelf doet. Want wat u zelf doet betaalt u niet.

U kunt onze service Aankoopmakelaar Basis tegen het daarvoor geldende tarief uitbreiden met de volgende additionele services:

Meer weten?
Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.