Wij zijn op afstand aanwezig

Om af en toe even te sparren
Het Plus pakket is ideaal als het Compleet pakket voor u net even té compleet is. Bepaalde zaken doet u gewoon zelf en bij de belangrijkste zaken zijn wij er voor u om u te helpen op afstand. Gewoon om even te sparren op de momenten dat u dat nodig heeft.

Wij onderhandelen voor u

Wij gaan altijd voor de scherpste prijs
Wij brengen het openingsbod uit en voeren voor u de onderhandeling. Uiteraard doen wij ons uiterste best om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs te komen. Gedurende het hele proces hebben wij contact met de verkopende partij.

Juridische zekerheid

Dat is een hele zorg minder
Hebben wij overeenstemming met de verkoper bereikt? Dan checkt onze advocaat voor u alle documentatie. Zo weet u zeker dat alles klopt en de afspraken goed en eerlijk zijn vastgelegd. U hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. En dat is een hele zorg minder.

Hoe werkt het?

1 Wij helpen u zoeken maar u doet de bezichtiging
2 Wij analyseren de gewenste woning
3 Wij onderhandelen voor u
4 Juridische controle van documenten
5 Vraagbaak tijdens het hele proces
Stappen bekijken >>>

Wat zijn onze kosten?
Kiest u voor de Aankoopmakelaar Plus? Dan kiest u voor aankoopbegeleiding op afstand, met een stukje extra hulp. Voor deze complete begeleiding op afstand hanteren wij een standaard tarief van € 1.250,-. Dat is bijna 30% voordeliger dan wanneer u de in het pakket aangebonden diensten separaat afneemt. En zeg nu zelf, dat is toch mooi meegenomen! Bij het aangaan van de opdracht tot aankoopbegeleiding voldoet u 50% van onze courtage waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Het tweede deel van onze courtage completeert u pas als wij een significant akkoord hebben bereikt met de verkopende partij over de koopprijs en eventuele andere voor u belangrijke zaken.

Assistentie bij het zoeken van een woning
Heeft u zelf nog geen woning gevonden? Geen probleem. In dat geval helpen wij u zoeken naar een woning volgens door u vooraf opgegeven specificaties. Wij geven u handige tips en introduceren u bij de betere woningportaals. Gaat het zoeken u niet zo goed af? Ook geen probleem. Met onze handige zoekservice zoeken wij voor u bij door ons gecontroleerde makelaars, terwijl wij ook de voor u wellicht lastig te bereiken particuliere markt niet vergeten. En hierbij maakt het ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat.

Vervolgstappen
Als u een passende woning gevonden heeft starten wij met het maken van een afspraak met de verkopende partij, zodat u de woning zelf kunt bezichtigen. Daarna gaan wij de woning samen met u analyseren. Bent u na de woninganalyse nog steeds enthousiast? Dan brengen wij, in overleg met u, een openingsbod uit en voeren de onderhandeling. Zodra wij uit uw naam overeenstemming hebben bereikt omtrent de koopprijs en condities waaronder de woning gekocht wordt, completeert u onze courtage. Wij maken vervolgens de koopovereenkomst op of controleren deze als de verkopende partij de koopovereenkomst wenst op te maken. Uiteraard laten wij alle aan ons beschikbaar gestelde documentatie door onze advocaat controleren, zodat u zeker weet dat u geen kat in de zak koopt. Tijdens het hele proces zijn wij uw persoonlijke aankoopmakelaar op afstand en bewaken wij de termijnen. Veel mooier dan dit kunnen wij het niet maken!

Juridische controle
Wij voeren de onderhandeling met de verkopende partij voor u, maar altijd in overleg. We doen het tenslotte samen. Het spreekt voor zich dat wij alle aan ons beschikbaar gestelde documentatie juridisch laten controleren door onze advocaat, zodat u zeker weet dat er geen verborgen schulden aanwezig zijn op het pand, alle aanwezige bebouwing goed geregistreerd is in het kadaster en er geen vreemde zaken spelen met betrekking tot het gemeentelijk bestemmingsplan. En ja, ook deze juridische controle is gewoon inbegrepen in ons tarief. Zodra het koopcontract door alle partijen getekend is zorgen wij ervoor dat alle noodzakelijke documentatie bij de notaris komt te liggen en bewaken wij de termijn waarbinnen de woning moet passeren. Lekker overzichtelijk dus, vrij compleet en geen financiële verrassingen achteraf!

Denk aan het NIE
Om een huis in Spanje te kunnen kopen heeft u een NIE nodig. Dit is een burgerlijk registratie nummer voor buitenlanders. Heeft u nog geen NIE, dan is het belangrijk dat u dit zo spoedig mogelijk regelt, daar de wachttijd tegenwoordig flink kan oplopen. Helaas kan ons kantoor u niet ondersteunen bij het aanvragen van een NIE. Met ons handig stappenplan kunt u echter geheel zelfstandig een NIE aanvragen. Lees er hier meer over…

Meer weten?
Wilt u meer weten over Aankoopmakelaar Plus? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Het afnemen van separate diensten, al dan niet bedoeld voor de aankoop van een en hetzelfde object, geeft geen recht op enige korting of restitutie op het tarief van in pakket of separaat aangeboden diensten.