Hoe werkt het pakket op maat?

Met het pakket op maat bepaalt u zelf hoeveel begeleiding u nodig heeft. Juridisch advies tijdens het koopproces is standaard inbegrepen in het pakket evenals de controle van de reserverings- en/of koopovereenkomst. U kunt de basis aanvullen met vrijwel alle diensten die wij ook separaat aanbieden. Van bouwkundige controle door een ervaren vastgoedinspecteur, juridische controle van het huis, tot aan begeleiding bij de notaris in Spanje en alles daar tussen in. Alle af te nemen diensten kunt u eenvoudig zelf vooraf bepalen. En zo houdt u begeleiding bij het kopen van een huis in Spanje voordelig. Want wat u niet nodig heeft, betaalt u niet!

Ons tarief?

€ 995,-

Wat u niet nodig heeft betaalt u niet!
Als u behoefte heeft aan een op maat samengesteld pakket, bieden wij u de mogelijkheid om een of meerdere diensten additioneel af te nemen. Wilt u een complete juridische check laten uitvoeren door onze advocaat, een bouwkundige controle of wellicht begeleiding bij de notaris in Spanje? Geen enkel probleem. U klikt de dienst(en) waaraan u behoefte heeft hieronder aan en wat u niet nodig heeft laat u eenvoudig achterwege. Want wat u niet nodig heeft, betaalt u niet! Met het pakket op maat hanteren wij een starttarief van € 995,- welke u middels vooruitbetaling voldoet bij het aangaan van de opdracht. In ons tarief is juridisch advies tijdens het koopproces en de controle van de reserverings- en/of koopovereenkomst inbegrepen en kunt u telefonisch met ons sparren op de momenten dat dit even nodig is. Neemt u extra diensten af? Dan voldoet u bij het aangaan van de opdracht 50% van het totaaltarief. Het tweede deel van het totaaltarief, inclusief eventueel in uw opdracht gemaakte additionele kosten, completeert u pas als er een schriftelijk akkoord is bereikt met de verkopende partij over de koopprijs.

Uw pakket op maat samenstellen
Vul uw gegevens in en kies het soort bouw in het formulier onderaan. Door het significant meerwerk dat nieuwbouw en commerciële objecten met zich meebrengen, hanteren wij voor deze bouwsoorten een aangepast starttarief. Als u het soort bouw heeft aangegeven is het tijd om aanvullende diensten te kiezen. Vallen de kosten hoger uit dan verwacht of is het nog niet zeker dat u de woning van uw dromen gevonden heeft? Dan is het compleet pakket wellicht meer geschikt. De in in het formulier opgenomen tarieven zijn uitsluitend geldig binnen het pakket op maat voor telkens één object.

Het geheim van onze lage tarieven
Wij halen de eerste winst uit stenen en hebben bewust geen inloopkantoor, maar gekozen voor een werklocatie die met name functioneel is zodat wij onze cliënten op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. Door te besparen op niet-essentiële uitgaven en te kiezen voor een non-conventionele, voordelige huisvestingsvorm die niet onnodig bemant is, houden wij onze overheadkosten meer dan 60% lager dan een gemiddeld advocatenkantoor in Spanje, waar bij voorkeur gewerkt wordt vanuit statige, prijzige panden op de beste locaties, die voortdurend bemand dienen te zijn. Dit ondanks dat steeds meer cliënten de voorkeur geven om een eerste contact te laten verlopen via de moderne communicatiemiddelen als internet, WhatsApp en Videochat. Zeker als de cliënt niet in Spanje woonachtig is. Gevolg: torenhoge overheadkosten die zorgen voor peperdure tarieven. Wij vinden dit niet langer van deze tijd. Een tijd waarin een transparante werkwijze, betrouwbaarheid en een goede digitale bereikbaarheid veel meer worden gewaardeerd dan marmeren vloeren, maatpakken of een onder architectuur ontworpen kantoorpand op een A1-locatie. Door onze benadering zijn wij niet alleen in staat om met fors lagere, schriftelijk gegarandeerde tarieven te werken waarin alle kosten van onze diensten zijn inbegrepen. Ook kunnen wij, omdat wij geen rekening hoeven te houden met openingstijden, flexibel zijn met het maken van afspraken. En omdat wij optimaal gebruikmaken van de moderne communicatiemogelijkheden, zijn wij wél altijd bereikbaar én beschikbaar op momenten dat dit voor u belangrijk is. Alle aandacht voor de klant!

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij aankoopbegeleiding in Spanje. Bel ons dan, van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00 uur, vrijdag tussen 09:00 en 14:00 uur. Wilt u direct aankoopbegeleiding op maat aanvragen? Vul het formulier hieronder dan zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag aankoopbegeleiding op maat aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Postcode en woonplaats
Burgerlijke staat
Heeft u een NIE?
Zo ja, vermeldt de NIE nummers
Additionele diensten

U kunt onze service aanvullen met bovenstaande additionele diensten. Er zijn meerdere keuzes mogelijk.
0,00 €
De uitkomst van de berekening is indicatief en vormt op geen enkele wijze een aanbieding of opdrachtbevestiging. Aan de weergegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u liever het compleet pakket? Klik dan hier.
Drag and drop files here or
Upload upto 8 Files. Max File Size: 1000 MB
U bent niet verplicht meteen een kopie paspoort/ID-kaart van alle kopers mee te sturen. Wij zijn echter wettelijk verplicht om vóór het sluiten van een overeenkomst op afstand de identiteit van alle kopers te controleren.
Algemene Voorwaarden