Hoe werkt het pakket op maat?

Met het pakket op maat bepaald u zelf hoeveel begeleiding u nodig heeft. Bij het pakket op maat is een volledige juridische check inbegrepen in het tarief. Met de juridische check controleren wij op hypotheekbezwaring en overige schulden, checken wij of alle noodzakelijke vergunningen aanwezig zijn, kijken wij naar het bestemmingsplan, en controleren wij of het huis op de juiste manier is ingeschreven in het vastgoedregister en het huis beschikt over een bewoonbaarheidsverklaring (cédula de habitabilidad), wat belangrijk kan zijn voor het verkrijgen of behouden van elektriciteit en water en voor het aanvragen van een verhuurvergunning als u van plan bent de woning in vakantieperiodes te verhuren. En heeft u een akkoord bereikt met de verkopende partij? Dan controleren wij ook de reserverings- en/of koopovereenkomst. Alle overige af te nemen diensten kunt u eenvoudig zelf vooraf bepalen. Want wat u niet nodig heeft, betaalt u niet!

Ons tarief?

€ 995,-

Wat u niet nodig heeft betaalt u niet!
Als u behoefte heeft aan een op maat samengesteld pakket, bieden wij u de mogelijkheid om een of meerdere diensten additioneel af te nemen. Wilt u buiten de in het tarief inbegrepen juridische check bijvoorbeeld ook een bouwkundige controle uit laten voeren, of wellicht begeleiding bij de notaris? Geen enkel probleem. U klikt de dienst(en) waaraan u behoefte heeft hieronder aan en wat u niet nodig heeft laat u eenvoudig achterwege. Want wat u niet nodig heeft, betaalt u niet! Wilt u gebruikmaken van het pakket op maat bij aankoopbegeleiding? Dan hanteren wij een starttarief van € 995,-, welke u middels vooruitbetaling voldoet, waarna u meteen gebruik kunt maken van onze diensten. Neemt u extra diensten af? Dan voldoet u bij het aangaan van de opdracht 50% van het totaaltarief. Het tweede deel van het totaaltarief completeert u pas als er een significant akkoord is bereikt met de verkopende partij over de koopprijs. Voor commerciële en nieuwbouw objecten gelden afwijkende tarieven in verband met het significante meerwerk dat dergelijke objecten met zich meebrengen.

Uw pakket op maat samenstellen
Kies eerst het betreffende objecttype in het formulier onderaan. U kunt de kwalificatie eenvoudig terugvinden op de Nota Simple (het uittreksel van het Spaans vastgoedregister) of navragen bij de verkoper. Hierbij opgemerkt dat voor kwalificatie gekeken wordt naar de kwalificatie van het perceel. Is een woning gelegen binnen de bebouwde kom of op een urbanisatie, dan is in vrijwel alle gevallen de kwalificatie ‘Urbano’. Is de woning gelegen in het buitengebied, zoals ‘de Campo’, is kwalificatie vrijwel altijd ‘Rustica’. In alle gevallen is de perceelkwalificatie op de Nota Simple leidend. Als u het objecttype heeft aangegeven is het tijd om aanvullende diensten te kiezen. Vallen de kosten hoger uit dan verwacht? Dan is het standaard pakket of het compleet pakket wellicht meer geschikt. De in in het formulier opgenomen tarieven zijn uitsluitend geldig binnen het pakket op maat.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij aankoopbegeleiding in Spanje. Bel ons dan, van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Wilt u direct aankoopbegeleiding op maat aanvragen? Vul het formulier hieronder dan zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag aankoopbegeleiding op maat aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Naam aanvrager
Heeft u een NIE?
Additionele diensten
U kunt onze service aanvullen met bovenstaande additionele diensten. Er zijn meerdere keuzes mogelijk.
0,00 €
De uitkomst van de berekening is indicatief en vormt op geen enkele wijze een aanbieding of opdrachtbevestiging. Aan de weergegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleent.
Algemene Voorwaarden