Vochtinspectie al vanaf € 295,-

Vochtproblemen kunnen significante schade veroorzaken aan constructies en hebben legio veroorzaken. Daarom is het belangrijk om de oorzaak nauwkeurig vast te stellen. Een vochtinspectie van Jan Nicolas Consultancy kan u hierbij helpen. Tijdens een vochtinspectie inspecteren wij de onderdelen die mogelijk verband houden met de aard van het vochtprobleem. Ook wordt bekeken waar het vocht vandaan komt en of het probleem vanuit de binnen- of buitenzijde moet worden opgelost. Na afloop analyseren wij de bevindingen en ontvangt u een digitaal rapport en indicatie van de herstelkosten. Zo kunt u goed geïnformeerd beslissen hoe u verder gaat.

Oorzaakbepaling
In Spanje werd, en wordt helaas nog steeds, anders gebouwd dan u in uw thuisland waarschijnlijk gewend bent. Vochtproblemen komen hier dan ook vaker voor en zijn zeer vervelend. Om verdere schade te voorkomen is het van belang dat vochtproblemen tijdig en goed worden aangepakt. In de eerste fase van oorzaakbepaling is het van belang dat een vakbekwame en ervaren inspecteur goed naar het totaalplaatje kijkt. Door dit te doen kan volledig inzicht in de problemen én oplossingen worden verkregen. De inspecteur bekijkt allereerst hoe de woning is opgebouwd. Wat is de constructie? Welke bouwmaterialen zijn er gebruikt? Vervolgens wordt gekeken naar de soort vochtproblematiek.

Duidelijke reportage
Is er sprake van grondvocht, doorslag, hygroscopisch vocht, optrekkend vocht of condenserend vocht? Is er al schade opgetreden en ligt het punt boven of onder de grondwaterspiegel? Ook kunnen metingen worden verricht om vochtpercentages en penetratiehoogtes te bepalen. Mocht herstel benodigd zijn, dan wordt ook direct besproken of u nog extra wensen heeft als het betreffende deel toch ‘open’ ligt. Zo kan gekeken worden naar wandafwerking, isolatie en meer. Het uiteindelijke resultaat is een duidelijke en bondige rapportage met alle informatie die u nodig heeft, zoals geadviseerde werkmethoden, bereikbaarheid, doorlooptijden en eventuele alternatieve oplossingen. Daarmee kunt u goed geïnformeerd door naar de volgende stap in het herstelproces.

Ons tarief
Voor een een vochtinspectie van een vastgoedobject in Spanje betaalt u vanaf € 295,-. Deze prijs is inclusief schriftelijke rapportage en kostenberaming, en geldt voor woningen met een totale constructie-oppervlakte tot 100 m². Daarboven geldt een toeslag van € 0,95 per m². Voor commerciële objecten kunnen afwijkende tarieven gelden. Kosten voor een vochtinspectie dienen middels vooruitbetaling voldaan te worden.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bel ons dan, van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00 uur, vrijdag tussen 09:00 en 14:00 uur. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk. Wilt u meteen een vochtinspectie aanvragen? Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen voor het maken van een afspraak.

Ja, ik wil graag meer informatie over deze dienst

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Algemene Voorwaarden