Wij begeleiden u al vanaf € 395,-

Eindelijk is het zover; uw droom om ooit een woning in Spanje te kopen, wordt uitgevoerd. U gaat actief op zoek op internet naar een leuke woning die voldoet aan uw woonwensen en na flink zoeken vindt u het voor u ideale huis onder de Spaanse zon. U heeft zich goed voorbereid en spreekt inmiddels een aardig woordje Spaans. U kunt dus zelf eenvoudig een afspraak maken met de verkopende partij. En dan? Want alleen met het spreken van de taal koopt u nog niet betrouwbaar een huis in een ander land. Een beetje hulp van een betrouwbare professional als Jan Nicolas kan dan een uitkomst zijn.

Wij kijken met andere ogen
U kunt, voor het begeleiden bij de bezichtiging van een huis in Spanje, de vastgoedspecialist van Jan Nicolas Consultancy inschakelen. Hij of zij kijkt met andere ogen dan u en let overal op! We hebben namelijk niet voor niets meer dan 25 jaar ervaring in Spanje. Bij begeleiding bij bezichtiging zullen wij op locatie vragen beantwoorden en bepaalde zaken verduidelijken. Buiten het eventueel vertalen van zaken tijdens de bezichtiging, beoordelen wij de staat van onderhoud, de ligging en de omgeving. Wij beschikken over de noodzakelijke data om u goed te kunnen adviseren. Zo komt u dus niet snel voor verrassingen te staan.

Wat kost begeleiding bij bezichtiging?
Als u gebruik wilt maken van onze service begeleiding bij bezichtiging, is het prettig om vooraf de kosten te weten. Dankzij onze transparante werkwijze weet u bij Jan Nicolas vooraf altijd precies wat de kosten zullen zijn. Voor begeleiding bij bezichtiging van een huis in Spanje betaalt u € 395,- voor bezichtiging van de eerste woning en € 125,- voor elke volgende bezichtiging, onder voorwaarde dat de bezichtigingen aansluitend uitgevoerd kunnen worden.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over begeleiding bij bezichtiging? Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag begeleiding bij bezichtiging aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Aantal te bezichtigen objecten
Zijn de bezichtigingen aansluitend?
0,00 €
De uitkomst van de berekening is indicatief en vormt op geen enkele wijze een aanbieding of opdrachtbevestiging. Aan de weergegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Algemene Voorwaarden