De Bouw- & Renovatiedivisie van Jan Nicolas is betrouwbaar en professioneel. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons meer dan vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw bouw- of renovatieopdracht tot in perfectie uitvoert. Jan Nicolas bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand in Spanje precies volgens uw wensen, waarbij wij de voorgeschreven Europese bouwnormen altijd respecteren. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke opdracht aan!

Villabouw
Als bouwbedrijf zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van de meest exclusieve villa’s. Jan Nicolas bouwt volgens een hoogwaardige bouwmethode, gebruik makend van de hoogst kwalitatieve bouwmaterialen, waardoor wij een uitmuntende kwaliteit van onze villa’s kunnen garanderen. De door ons gebouwde villa’s worden onder eigen architectuur ontworpen, waarbij wij altijd uw specifieke wensen en fantasie voor ogen hebben. Dit houdt in dat u onze ontwerpen bij geen enkele andere bouwmaatschappij zult aantreffen, waardoor elke villa gezien kan worden als de handtekening van de architect.

Dankzij een goed lopende organisatie is Jan Nicolas in staat de wensen van de toekomstige bewoners optimaal te vervullen. Een door een onafhankelijk bureau uitgevoerd marktonderzoek heeft aangetoond waar deze wensen zich op richten:

  • een juiste en correcte prijsstelling
  • een mooi ontwerp en een hoogwaardige uitvoering
  • een hoge kwaliteits- en afwerkingsnorm
  • een realistische maar vooral gegarandeerde bouwtijd
  • een vooraf overeengekomen bouwprijs

Jan Nicolas heeft zichzelf deze wensen als absolute eis opgelegd. Het resultaat is er dan ook naar:

  • concurrerende en schriftelijk gegarandeerde bouwprijzen
  • onder eigen architectuur ontworpen villa’s
  • villa’s met een hoog afwerkingsniveau
  • een vooraf schriftelijk gegarandeerde bouwtijd
  • villa’s welke geheel naar eigen wens kunnen worden ingericht

Kortom; een perfecte investering in een schitterende woonomgeving! Daar komt bij dat Jan Nicolas niet alleen bouwt volgens de hoogst haalbare normen, maar de met u overeengekomen bouwprijs, te gebruiken materialen en maximale bouwtijd, altijd schriftelijk garandeert.

Renovatie
Wilt u uw woning in Spanje verbouwen of renoveren? Wij denken altijd met u mee en helpen u graag verder. Denk hierbij aan een aanbouw, overkapping, een uitbouw, carport en overdekt terras. Daarnaast kunnen wij alle ruimtes in uw huis aanpakken zoals de badkamer, keuken, toilet, slaapkamer en woonkamer. Wij renoveren uw woning in Spanje tot in detail, waarbij ook het schilderwerk van wanden, plafonds en het houtwerk niet vergeten wordt. Onze ijzersterke kennis op het gebied van gevelherstel en gevelreiniging, metselwerk en voegwerk zorgen altijd voor een professioneel eindresultaat. Wij helpen u met veel plezier bij het vervangen van daken, kozijnen, deuren en schuifdeuren, het aanbrengen van nieuw tegelwerk op wanden en vloeren of het leveren en leggen van parket en laminaat. Wij kunnen alle mogelijke materialen leveren zoals hout, kunststof en aluminium, zodat u zeker weet dat u ook voor de verbouw of renovatie van uw Spaanse woning de juiste keuze maakt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot woningbouw of renovatie in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.