Bent u op zoek naar een professioneel Nederlands schildersbedrijf in Spanje? De bouwdivisie van Jan Nicolas verzorgt schilderwerk van uw Spaanse woning of bedrijfspand voor zowel binnenshuis en buitenshuis. Een fris kleurtje of liever strak wit? Jan Nicolas schildert deuren, kozijnen, wanden en plafonds. Jan Nicolas is uw betrouwbare schilder in de driehoek Jávea, Calpe, Benissa en de Jalónvallei, aan de Costa Blanca Noord. Vanuit onze standplaats in Benissa schilderen wij bij zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio. Dankzij onze vakkennis, jaren aan ervaring en met de juiste professionele materialen verzorgen wij al uw schilderwerk.

Binnen schilderwerken
Schilderwerk aan de binnenkant van een woning of (bedrijfs)pand is in Spanje in de regel om de 5 tot 7 jaar toe aan een verse verflaag. Delen die intensiever gebruikt worden zoals trappen en leuningen zijn vaak eerder aan vernieuwing toe. Door schilderwerk regelmatig te onderhouden behoudt het schilderwerk zowel zijn decoratieve als zijn beschermende functie. Ook bevordert dit het leef- en werkplezier plus de productiviteit in de ruimte. Schilderwerk kan ook onderdeel zijn van een grotere renovatie zoals een verbouwing.

Buiten schilderwerken
Als u op zoek bent naar een goede buitenschilder dan bent u bij Jan Nicolas aan het juiste adres. Het schilderwerk aan de buitenkant van een woning, winkel of kantoor is in de regel elke 5 jaar toe aan een verse verflaag. Vooral als de warme Spaanse zon vrij spel heeft. Dit is aan te raden voor zowel particulieren als bedrijven. Door het buitenschilderwerk goed te onderhouden blijft de waarde van het pand behouden. De verf beschermt bijvoorbeeld hout tegen de diverse weersomstandigheden. Zo voorkomt u houtrot en hogere onderhoudskosten. Buitenschilderwerk kan tevens onderdeel zijn van het realiseren van een aanbouw.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot schilderwerk in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.