Ook op het gebied van het periodiek onderhoud van uw tuin en/of zwembad kunt u bij Jan Nicolas terecht. Bent u opzoek naar een tuinman? Wij helpen u met een glimlach bij het onderhouden van uw tuin. Hagen scheren, gazon maaien, bomen snoeien, nieuwe aanplant verzorgen, het is allemaal mogelijk, niets is ons te veel. Het is uiteraard ook mogelijk om vaste periodes in te plannen om uw tuin te onderhouden. Op deze manier bent u zeker dat uw tuin altijd netjes is, ook op de momenten dat u er misschien even niet bent. Maar ook indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw zwembad bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen uw zwembad en technische installatie op vooraf afgesproken momenten zodat u er vooral plezier van heeft en niet de zorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook uw technische installatie onderhouden en waar nodig vervangen of aanpassen.

Zwembadonderhoud
Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in het periodiek onderhouden van zwembaden. Indien u op zoek bent naar en betrouwbare partner voor onderhoud van uw zwembad bent u bij ons dus aan het juiste adres. Voor zwembadonderhoud zijn werkzaam in de omgeving van Benissa, Calpe, Moraira, Jalón, Senija, Lliber en Orba. Op deze manier zijn we altijd in de buurt om u snel van dienst te zijn indien dit nodig is. Ook het technisch onderhoud kunnen wij u uit handen nemen. Wij plaatsen pomp- en filterinstallaties en natuurlijk de tegenwoordig veel geïnstalleerde zoutsystemen, welke u een heerlijk, natuurlijk zwemplezier geeft. Door onze jarenlange ervaring weten wij snel wat het beste voor uw zwembad is. Indien nodig kunnen wij een externe wateranalyse uitvoeren zodat we precies weten hoe het met de waterkwaliteit gesteld is.

Groot onderhoud
Eens per 7 a 10 jaar zal het water uit uw zwembad moeten worden gehaald zodat de tegels opnieuw ingevoegd kunnen worden en mogelijk losse of beschadigde tegeltjes hersteld kunnen worden. Ook kunnen eventuele ontstane scheurtjes worden afgedicht Dit soort klussen gebeuren meestal in de wintertijd zodat extreme hitte geen invloed op de kwaliteit heeft van onze werkzaamheden met betrekking tot droogtijden en dergelijke. Uw zwembad wordt met hoge druk schoon gespoten om oude voeg- en cementresten zo veel mogelijk te verwijderen. Daarna worden de voegen opnieuw ingewassen met een speciaal daarvoor bestemd voegmiddel. De juiste kleur mozaïektegel wordt erbij gezocht en plastic roosters meteen vervangen. Wij vervangen vrijwel altijd het zand in het filter zodat er weer met fris water en schoon filtersysteem begonnen wordt. Tevens kijken we of oude kranen vervangen dienen te worden. Als alle werkzaamheden klaar zijn vullen we uw zwembad in overleg met watervrachtwagens en/of met kraanwater.

Wij werken bij periodiek zwembadonderhoud op basis van jaarcontracten, zodat wij de volledige zorg van uw zwembad overnemen. Dit betekend voor u in de praktijk dat wij 6 maanden per jaar, in de hetere zomermaanden, wekelijks uw zwembad schoonhouden en de overige 6 maanden, in de wat minder warme winterperiode, twee wekelijks uw zwembad schoonmaken.

Tuinonderhoud
Iedere tuin verdient het om er goed bij te liggen. Een tuin hoort een plek van rust te zijn of ter ontspanning. Zo is het fantastisch om met vrienden of familie heerlijk te genieten in de tuin. Kortom een tuin is een goede plek om even lekker tot uzelf te komen. Echter komt het vaak voor dat een tuin slecht onderhouden is en dus niet echt een mooie plek om te komen. Belangrijk is dan ook om het tuinonderhoud goed bij te houden, zodat u ook daadwerkelijk gebruik kunt maken van de tuin. Niemand zit graag in een tuin met overwoekerd gras, onkruid of vieze tegels. Onze hoveniers zijn dagelijks bezig met tuin gerelateerde klussen. Zij zijn specialisten op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Het onderhoud van een tuin vereist de juiste middelen en kennis.

Ook minder grote klussen
Ook voor de minder grote klussen zoals het onkruidvrij maken van de tuin, het schoonmaken van het terras, en het verwijderen van tuinafval kunt u onze hoveniers inschakelen. Het grootste voordeel van het uitbesteden van het tuinonderhoud aan een hovenier is, dat de hovenier beschikt over ervaring, expertise en de klussen snel en goed kan afronden. Daarnaast kan het ook het geval zijn dat de tuin erg groot is of veel onderhoud vereist. Ondersteuning of volledige uitbesteding van het tuinonderhoud kan u helpen om wat meer vrije uren voor uzelf te houden. Daarnaast zit ook niet iedereen te wachten op zwaar tuinwerk na een dag hard werken of op uw welverdiende vrije dagen.

Wij werken bij tuinonderhoud op basis van opdracht. Ook is het mogelijk om een jaarcontract af te sluiten voor periodiek tuinonderhoud, zodat wij de volledige zorg van uw tuin overnemen. Dit betekend voor u in de praktijk dat wij 6 maanden per jaar, in de hetere zomermaanden, wekelijks uw tuin onderhouden, op de daarvoor bestemde periodes bomen en struiken snoeien en de overige 6 maanden, in de wat minder warme winterperiode, twee wekelijks uw zwembad onderhouden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot tuin- en/of zwembadonderhoud? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.