De bouwdivisie van Jan Nicolas Consultancy heeft een ruime ervaring met verschillende werkzaamheden. Dat loopt uiteen van een kleinere projecten zoals het vervangen van een lekkende kraan tot het compleet vernieuwen van de keuken of badkamer. Onze klanten variëren dan ook, van huizenbezitters die hun Spaanse woning willen verbouwen, tot ouderen die aanpassingen in huis nodig hebben wegens gezondheidsredenen.

Uw woning vergroten
Uw woning wordt te klein, maar u wilt liever niet verhuizen? Denk dan eens aan het creëren van extra ruimte. Dat kan door bijvoorbeeld een niet gebruikte onderbouw bij de woning te betrekken, of wellicht is de aangebouwde garage zeer geschikt als extra slaapkamer. Ook een aanbouw kan al snel enkele tientallen vierkante meters verschil maken. Advies, ontwerp, vergunningaanvraag en realisatie nemen wij u graag uit handen. We zullen niet schromen om met u mee te denken over bijvoorbeeld het behoud van lichtinval in uw woning door middel van een dakvenster of lichtkoepel.

Keuken plaatsen
Als u een nieuwe keuken heeft gekocht, biedt vrijwel elke keukenleverancier u de mogelijkheid de keuken voor u te plaatsen. Echter, het aanpassen van het leidingwerk is hierin vaak niet inbegrepen. De keuken kan dus pas geplaatst worden als alle aansluitpunten verlegt zijn. Na het plaatsen van de keuken dient de installateur terug te komen om alles aan te sluiten, omdat dit vaak niet bij de keukenmontage inbegrepen is. Dit lijkt ons een nogal omslachtige manier van werken, die sneller, goedkoper en efficiënter kans. Van het verwijderen van de oude keuken, het aanpassen van gas, water en elektra leidingen, het uitbreiden van de groepenkast voor de nieuwe apparatuur, het monteren en installeren van de nieuwe keuken tot en met het aanbrengen van de wandtegels, wij doen dit alles in eigen beheer.

Badkamer verbouwen
De badkamer is de plaats in het huis die het meest intensief wordt gebruikt. Of het nu de ochtendspits is of ´s avonds om te relaxen, de badkamer moet aan veel wensen voldoen. Functionaliteit, materiaalgebruik en indeling zijn nog maar enkele aspecten die aan de orde komen bij de totstandkoming van uw nieuwe badkamer. Van advies, ontwerp, keuze tot en met uitvoering zijn wij uw partner als het gaat om aandacht voor uw persoonlijke wensen, kwaliteit en detail. Ziet u op tegen het tijdelijk moeten missen van uw douche in uw bestaande woning, dan kijken wij samen met u naar een geschikte plaats in uw woning om tijdens de werkzaamheden een tijdelijke douchegelegenheid te plaatsen. Ook het kleinste kamertje mag een ruimte zijn om van te genieten. Ook uw toilet toveren wij indien gewenst om tot een klein paleisje.

Kozijnen
Een goed kozijn gaat lang mee. Maar naarmate de jaren verstrijken krijgen de weersomstandigheden in de warme Spaanse zomers en de wat frissere winters steeds meer grip op de huidige kozijnen van  uw woning of bedrijfspand. Wellicht is het tijd voor het plaatsen van nieuwe kozijnen. Nieuwe kozijnen zijn een investering die u niet dagelijks maakt. Bovendien is er veel keuze in materialen en afwerking. Wij helpen u graag met al uw vragen over het plaatsen van nieuwe kozijnen. Zo werken we samen aan een verstandige investering waarmee u weer jaren vooruit kan. Wij plaatsen en renoveren kozijnen en voorzien deze van glas en het benodigde hang en sluitwerk, zowel in hout als andere materialen.

Tuinaanleg en bestrating
Sierbestrating, beschoeiing, vlonders, schuttingen, blokhutten, pergola’s, pagode’s, tuinverlichting; er is veel mogelijk in de hedendaagse tuin. Veelal zijn het kostbare elementen die vakkundig geplaatst moeten worden. Jan Nicolas heeft al de expertise in huis om dit tot een mooi en duurzaam resultaat te maken. Of het nu gaat om metselwerk voor een muurtje of een waterloop, het maken van een overkapping of andere bouwkundige werken, Jan Nicolas is uw partner.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot verbouw of renovatie in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.