Bouwkundige inspectie al vanaf € 295,-

Als u twijfelt aan de bouwkundige staat van een woning in Spanje die u wilt gaan kopen, is het altijd aan te raden om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. De druk op de huidige Spaanse woningmarkt verhoogt de risico’s voor kopers fors. Dit zien wij gebeuren: Omdat er voor elke woning momenteel zo veel interesse wordt getoond, zijn kopers bang om mis te grijpen als ze een bouwtechnische keuring in hun voorwaarden laten opnemen. Er zijn natuurlijk andere gegadigden die dit niet doen en die krijgen dan misschien wel voorrang.

Kat in de zak
Wij vinden zelfs dat een bouwkundige keuring verplicht zou moeten zijn. Een bouwkundige keuring is altijd slim om te laten doen en niet alleen bij oudere woningen. Ook bij nieuwere woningen komen vaak genoeg gebreken voor. Zo’n keuring als voorbehoud opnemen zorgt ervoor dat u geen kat in de zak koopt. Maar ook als de koop gewoon doorgaat weet u wat er hersteld moet worden. U voorkomt verdere ellende en u kunt lekker wonen. Als een bouwtechnische keuring verplicht wordt gemaakt, krijgt iedereen gelijke kansen en lopen kopers tegen minder problemen aan na de grootste aankoop van hun leven.

Samenwerking met Bouwpartner
Jan Nicolas Consultancy werkt voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring samen met het Bouwkundig Adviesbureau Bouwpartner. Als kopers via ons kantoor een keuring aanvragen kan dit voor een tarief vanaf € 295,- voor een meeloopkeuring (zonder rapport) en vanaf € 395,- inclusief schriftelijke woninganalyse en kostenberaming. Aanvragen van Jan Nicolas Consultancy worden altijd zo snel mogelijk ingepland, dit uiteraard in overeenstemming met de verkopende partij van de woning. Als u gebruik maakt van het compleet pakket van onze service aankoopbegeleiding in Spanje, dan zijn de kosten voor een bouwkundige inspectie volledig inbegrepen in ons tarief.

Wat gebeurt er na uw aanvraag?
Nadat u een bouwkundige keuring hebt aangevraagd bij ons kantoor ontvangt Bouwpartner daar direct een aanvraag van. Normaal gesproken wordt er binnen twee werkdagen contact met u opgenomen en, indien door u aangegeven, met de verkopende partij om een afspraak in te plannen. Zodra een afspraak is ingepland ontvangt de aanvrager een e-mail met daarin de datum en het tijdstip van de inspectie. U mag uiteraard altijd bij de inspectie aanwezig zijn, dit is echter geen verplichting. Het rapport ontvangt u twee werkdagen nadat de inspectie heeft plaatsgevonden. In het rapport staan alle bevindingen van de inspecteur met eventuele onderhouds- en herstelkosten.

Direct aanvragen
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij de brede expertise van Bouwpartner. Bouwpartner biedt naast bouwkundige keuringen ook nog andere soorten inspecties. Wilt u meer weten over een bouwkundige inspectie? Bel Bouwpartner dan, van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 uur op +34 633 281 000. Wilt u een bouwkundige inspectie aanvragen? Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en na verzending zal Bouwpartner uw aanvraag direct in behandeling nemen. En… ook bij Bouwpartner spreekt men gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag bouwkundige keuring aanvragen

    Objectgegevens:

    Contactgegevens:
    Gegevens verkopende partij:

    (Voor zover van toepassing)

    Extra: