Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis in Spanje te verkopen zonder een makelaar. Niet heel gek, want buiten dat een makelaar in Spanje een flinke commissie rekent van soms meer dan 5% van de verkoopprijs, bent u flexibeler en heeft u ook zelf de touwtjes in handen. Wel is het zaak om als u zelf uw Spaanse woning gaat verkopen, kennis te hebben van de juridische aspecten rondom een verkoop.

Verborgen gebreken
Stel dat er bijvoorbeeld gebreken aan de woning naar voren komen na verkoop en u niet aan de in Spanje geldende meldingsplicht hebt voldaan. Of er staan onwettelijke zaken in de koopovereenkomst. Dan kunnen de risico’s en de daarmee gepaard gaande financiële gevolgen groot zijn.

In heel Spanje
Met onze service verkoopbegeleiding nemen wij u de juridische aspecten en alle overige ingewikkelde zaken bij het verkopen van een huis uit handen. U kunt zelf actief zijn bij de verkoop, maar hebt wel de begeleiding en adviezen van een vastgoeddeskundige. Daarbij handelen wij altijd alleen in uw belang, zitten vol goede tips en betaalt u gewoon een vast tarief, dus geen financiële verrassingen achteraf. En echt, het maakt ons niet uit in welk stukje Spanje uw huis staat, want wij werken in heel Spanje.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over verkoopbegeleiding in Spanje? Klik hier, of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.