Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als ‘Full-service’ makelaar in Spanje biedt Jan Nicolas Consultancy een uitgebreid dienstenpakket, waarbij ‘Service’ het sleutelwoord is van onze organisatie. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring kennen wij de weg in Spanje als geen ander. Dus waarom tijd verliezen of onnodige kosten maken als het allemaal tegen een redelijke vergoeding voor u geregeld kan worden? Hieronder treft u een overzicht van wat wij u onder andere kunnen bieden.

Dit kunnen wij voor u betekenen:

Hebben we niet, kennen we niet
Als u dat wat u nodig heeft niet terug kunt vinden op bovenstaande lijst, wil dat niet automatisch zeggen dat wij u niet van dienst kunnen zijn. U mag altijd vrijblijvend contact met ons op nemen en uw wensen aan ons voorleggen. In het geval wij u niet zelf van dienst kunnen zijn kennen wij vaak wel de juiste personen, bedrijven of instanties die u alsnog kunnen helpen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een of meer van onze diensten? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.