Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Als ‘Full-service’ organisatie in Spanje bieden wij, buiten juridische en bouwkundige begeleiding bij het kopen van een huis in Spanje, een uitgebreid pakket woondiensten, waarbij Service het sleutelwoord is. Hieronder treft u een overzicht wat wij u nog meer kunnen bieden. Als u dat wat u nodig hebt niet terug kunt vinden, wil dat niet automatisch zeggen dat wij u niet van dienst kunnen zijn. U mag altijd vrijblijvend contact met ons op nemen en uw wens(en) aan ons voorleggen. In het geval wij u niet zelf van dienst kunnen zijn, kennen wij wel vaak de juiste personen, bedrijven of instanties die u alsnog kunnen helpen. Bekijk de dienst die u nodig hebt en vraag hem eenvoudig online aan. Handig toch? Dit kunnen wij nog meer voor u betekenen:

▶︎ Bouw, verbouw en renovatie

▶︎ Controle en plaatsen septic tank

▶︎ Hypotheekadvies

▶︎ Plaatsing zonnepanelen

▶︎ Stappenplan NIE aanvragen

▶︎ Verkoopklaar maken van uw woning

Hebben we niet, kennen we niet
Als u dat wat u nodig heeft niet terug kunt vinden op bovenstaande lijst, wil dat niet automatisch zeggen dat wij u niet van dienst kunnen zijn. U mag altijd vrijblijvend contact met ons op nemen en uw wensen aan ons voorleggen. In het geval wij u niet zelf van dienst kunnen zijn kennen wij vaak wel de juiste personen, bedrijven of instanties die u alsnog kunnen helpen.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over een van onze diensten? Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag meer informatie over woondiensten