Wij begeleiden u al vanaf € 375,-

Eindelijk is het zover; uw droom om ooit een woning in Spanje te kopen, wordt uitgevoerd. U gaat actief op zoek op internet naar een leuke woning die voldoet aan uw woonwensen en na flink zoeken vindt u het voor u ideale huis onder de Spaanse zon. U heeft zich goed voorbereid en spreekt inmiddels een aardig woordje Spaans. U kunt dus zelf eenvoudig een afspraak maken met de verkopende partij. En dan? Want alleen met het spreken van de taal koopt u nog niet betrouwbaar een huis in een ander land. Een beetje hulp van betrouwbare professionals kan dan een uitkomst zijn.

Wij kijken met andere ogen
U kunt, voor het begeleiden bij de bezichtiging van een huis in Spanje, de makelaar van Jan Nicolas Consultancy inschakelen. Wij kijken met andere ogen dan u en letten overal op! We hebben namelijk niet voor niets meer dan 25 jaar ervaring in Spanje. Tijdens de bezichtiging zullen wij op locatie eventuele vragen beantwoorden en bepaalde zaken verduidelijken. Tijdens een bezichtiging beoordelen wij de woning op de staat van onderhoud, welke kosten er op termijn eventueel zijn te verwachten, de ligging, omgeving en bepalen een reële marktwaarde. Wij beschikken over de noodzakelijke data om u goed te adviseren over de waarde en de staat van het huis. Zo komt u dus niet snel voor verrassingen te staan.

Als u gebruik maakt van onze service Aankoopmakelaar Compleet, is Begeleiding bij bezichtiging altijd inbegrepen in ons tarief

Wat kost begeleiding bij bezichtiging?
Als u gebruik wilt maken van onze service begeleiding bij bezichtiging, is het prettig om vooraf de kosten te weten. Dankzij onze transparante werkwijze weet u bij Jan Nicolas Consultancy vooraf altijd precies wat de kosten zullen zijn. Voor begeleiding bij bezichtiging van een huis in Spanje betaalt u € 375,- voor bezichtiging van de eerste woning en € 125,- voor elke volgende bezichtiging, exclusief de dan geldende BTW in Spanje en eventuele reis- en verblijfskosten, onder voorwaarde dat de bezichtigingen aansluitend uitgevoerd kunnen worden op dezelfde dag. Maakt u gebruik van onze service Aankoopmakelaar Compleet? Dan is begeleiding bij bezichtiging inbegrepen in ons tarief. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan bezichtigingen van woningen die ons kantoor zelf te koop of te huur aanbiedt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over begeleiding bij bezichtiging in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.