In Spanje kunt u als buitenlander een Spaanse bankrekening openen. In principe kunt u dit bij alle Spaanse banken doen, echter niet bij alle Spaanse banken gaat dit vanzelf. Wij adviseren u dan ook om altijd een Spaanse bank te kiezen die ervaring heeft met buitenlandse cliënten. Want zeg nu zelf, het is toch prettig om uw financiële zaken te kunnen regelen in uw eigen taal en niet in het Spaans. Het is dan ook goed te weten dat wij een Spaanse bankrekening voor u kunnen openen bij een Spaanse bank met medewerkers die vaak gewoon uw taal spreken. Makkelijker dan dit kunnen we het niet maken.

Een Spaanse bankrekening op afstand openen
Het openen van een bankrekening in Spanje kan eenvoudig online. Zonder rompslomp, zonder stress en zonder dat u direct een NIE nodig heeft. Met het openen van een bankrekening bij de Spaanse bank krijgt u in de meeste gevallen de beschikking over:

  • Een betaalpas voor pinnen en betalen
  • Op aanvraag een handige credit card
  • Internetbankieren en automatische overboekingen

Als bankrekeninghouder krijgt u bij de met ons samenwerkende Spaanse bank meteen de beschikking over een aantal interessante services en voordelen die uw dagelijks leven makkelijker maken. Denk hierbij aan:

  • Vertaalservice voor in het Spaans opgestelde documenten
  • 24-uurs klantenservice met internationale helpdesk
  • Hulp bij spoedreparaties in uw Spaanse woning
  • Beheer van nutsvoorzieningen
  • Hulp bij administratie en belastingen
  • Online dierenarts
  • En nog heel veel meer…

Onze kosten
Voor het openen van een bankrekening bij de met ons samenwerkende bank in Spanje, vragen wij een éénmalige, kleine bijdrage van € 150,-. Voor dit bedrag begeleiden wij u bij het openen van uw bankrekening bij de met ons samenwerkende bank in Spanje. De bank heeft een uitstekende, landelijke dekking, zodat er altijd een bank in uw buurt en vaak zelfs in uw woonplaats aanwezig is. Bij veel kantoren spreekt men gewoon uw taal, doch in ieder geval goed Engels, zodat van enige taalbarrière geen sprake hoeft te zijn. Maakt u gebruik van onze service bij het aanvragen van een hypotheek in Spanje of aankoopbegeleiding, dan zijn de kosten voor het openen van een bankrekening uiteraard inbegrepen in ons tarief.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het openen van een bankrekening in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.