Heeft u vastgoed in Spanje of wilt u nieuwe vastgoed bouwen of aanschaffen? Dan heeft u veel verschillende mogelijkheden. U kunt vastgoed aankopen als investering, maar misschien heeft u een vastgoedonderneming? Dan zal vastgoed uw verdienmodel zijn door uw vastgoed te verhuren. Of u nu veel vastgoed heeft, weinig vastgoed of nog helemaal niets, investeren in Spaans vastgoed is een verstandige beslissing en zal op de lange termijn een hoog rendement geven.

Aankopen als investering
U wilt vastgoed in Spanje aankopen als investering? In dat geval bent u bij Jan Nicolas Consultancy aan het juiste adres. Door meer dan 25 jaar ‘Spanje ervaring’ kunnen wij u als geen ander voorzien van de juiste adviezen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wij kunnen u bij de aankoop volledig begeleiden, naar welk stukje Spanje uw voorkeur ook uitgaat. En hierbij maakt het ons niet uit of u een leuk appartement wilt kopen als appeltje voor de dorst, of een hotel of wooncomplex. Voor de aankoop zullen wij u door middel van een duidelijke analyse inzicht geven in het rendement op korte en lange termijn en de kosten waar u mee te maken gaat krijgen.

Van idee tot realisatie
Om van een weiland tot een nieuwbouwplan te komen, begint het proces lang voor de eerste paal de grond in kan. In dat proces komen ontwikkelaars, beleidsmakers, particulieren, bestuurders, politiek en techniek samen. Wij nemen graag plaats in projectteams om dit proces van begin tot eind voor u te begeleiden. ‌Jan Nicolas zet zich in voor zowel kleine als grote opdrachtgevers en biedt begeleiding op maat voor al uw ruimtelijke plannen. Wij kunnen u totaal ontzorgen of juist ondersteunen bij één specifiek deel van het proces. Wij organiseren al het papierwerk, onderzoek en verzorgen goed overleg met alle betrokken partijen.

Uw vastgoed verbouwen
Wilt u weten waar u aan moet denken bij verbouw van vastgoed, zoals bijvoorbeeld de nodige bouwvergunningen of wijziging bestemmingsplan? Voor vastgoedadvies mag u altijd aankloppen bij Jan Nicolas. Wanneer u dit wenst, kan Jan Nicolas voor u de vergunningsaanvragen voorbereiden en indienen. Daarbij is het goed te weten dat wij over een eigen bouw- & renovatiedivisie beschikken, waardoor wij elke bouw of renovatie voor u kunnen verzorgen vanaf de architect tot aan de uiteindelijke oplevering.

Uw vastgoed verhuren
Als u uw vastgoed in Spanje wilt verhuren, dan moeten de woningen in goede staat zijn. Hoewel een verbouwingsproject misschien veel geld kan kosten, moet u eigenlijk de mogelijkheden in de toekomst bekijken van een verbouwde woning. Uw investering zult u altijd weer terugverdienen, door middel van hogere huuropbrengsten en op de lange termijn bij verkoop met een hogere verkoopwaarde van uw vastgoed. Wilt u weten wat de wet- en regelgeving is in Spanje betreffende renovatie of nieuwbouw? Vraag dan advies aan de adviseur van Jan Nicolas Consultancy die u hier alles over kan vertellen.

Onze adviseurs
De adviseurs van Jan Nicolas zijn ambitieus en kwaliteitsbewust, soms misschien een beetje eigenzinnig maar altijd mensgericht. Daarmee creëren wij het verschil in de producten en diensten die wij leveren. Onze adviseurs hebben ieder hun eigen specialisme. Wij benaderen uw project vakoverschrijdend en brengen de noodzakelijke facetten van de ruimtelijke omgeving met elkaar in verband. Voor elk advies omtrent vastgoed in Spanje mag u altijd vertrouwen op de adviseurs van Jan Nicolas. Wilt u misschien meer inzicht in uw financiële plaatje op de lange termijn van uw Spaans vastgoed? Jan Nicolas zal u graag helpen om dit voor u inzichtelijk te maken.

Meer weten?
Wilt u meer weten over uw en onze mogelijkheden met betrekking tot vastgoedadvies in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.