Nog steeds is het voor veel mensen de ultieme droom om een eigen woning in Spanje te bezitten. Velen denken echter dat dit voor hen niet is weggelegd en hebben het idee van een woning in de Spaanse zon al verworpen. Dit is erg jammer, want er zijn wel degelijk mogelijkheden om met hypotheekbemiddeling door de Nederlandstalige hypotheekadviseur van Jan Nicolas Consultancy uw Spaanse woning met een financiering te kopen. Daarbij werkt onze hypotheekadviseur, net als wij, in heel Spanje. Dus het maakt hem en ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat.

Zelf doen of laten doen?
Natuurlijk kunt u zelfstandig een hypotheek aanvragen bij een bank in Spanje. Maar als u geen Spaans spreekt of niet bekend bent in Spanje valt dat niet altijd mee. Onze hypotheekadviseur werkt landelijk, spreekt de taal én werkt geheel onafhankelijk samen met de meeste banken in Spanje. Door deze samenwerking zal de hypotheekadviseur van Jan Nicolas dan ook altijd met het voor u meest voordelige voorstel kunnen komen.

Afspraak is afspraak
Niet iedereen komt in aanmerking voor een hypotheek in Spanje. De door de bank gestelde voorwaarden verschillen namelijk enorm met de voorwaarden die u in uw thuisland wellicht gewent bent. Via onze website weet u echter snel of u in aanmerking komt en aan welke eisen u dient te voldoen. Zo geven wij de duidelijkheid die u zoekt. Afspraak is bij ons altijd afspraak.

Doe een hypotheekcheck.
Wilt u uw hypotheekmogelijkheden weten? Doe dan een gratis en geheel vrijblijvende hypotheekcheck. Met de gratis hypotheekcheck heeft u snel een globaal inzicht in wat u kunt lenen in Spanje. Als na bestudering van de door u verstuurde gegevens blijkt dat een hypotheek daadwerkelijk tot de mogelijkheden behoort, neemt onze hypotheekadviseur contact met u op om uw mogelijkheden door te spreken. En hij spreekt gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Doe nu een hypotheekcheck

Let op: Als niet resident kunt u maximaal 70% financieren van de laagst bekende waarde (taxatie of koopprijs) en als resident maximaal 80%. Onrealistische hypotheekchecks of hypotheekchecks welke niet voldoen aan de minimale voorwaarden ter verkrijging van een hypotheek worden door ons niet in behandeling genomen.