Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen. Maar ook als u gelijk hebt gekregen, is het nog niet altijd gezegd dat er ook daadwerkelijk daarnaar wordt gehandeld. Gelijk halen is nog weer een derde onderdeel van het proces. Het komt vaak voor dat vorderingen door de Spaanse rechter zijn vastgesteld of zelfs helemaal niet zijn betwist door de wederpartij, maar ook niet worden betaald. Wij staan ondernemers in Spanje tegen gunstige tarieven bij om de vordering te incasseren.

Incasso van vordering
Allereerst zal een wederpartij worden aangemaand om de vordering te voldoen, waarbij deze een termijn krijgt van enkele dagen. Wordt daaraan niet voldaan, dan kan afhankelijk van de hoogte van de vordering beslag worden gelegd. Ook zullen we dan direct een vordering bij de Spaanse rechter instellen. Soms kan dat ook met zeer grote spoed, door middel van een incasso kort geding. Indien gewenst of noodzakelijk kunnen wij ook in andere lidstaten van de EU een vordering instellen.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot incasso in Spanje? Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag meer informatie over incasso