Door de aanwezigheid van steunpunten aan de Alicante, Málaga en Barcelona, zijn de advocaten van Jan Nicolas Consultancy door heel Spanje actief. Onze advocaten verrichten met betrekking tot vastgoedrecht allerlei juridische diensten, zoals adviseren, contracten opstellen en, als het moet, procederen. Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Jan Nicolas voor staat. Onze ervaren en deskundige advocaten realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Lage tarieven
De advocaten van Jan Nicolas Consultancy werken altijd praktisch en oplossingsgericht. Zij zijn niet bang buiten de gebaande paden te treden om het geschil of vraagstuk voor de cliënt op te lossen. Ons kantoor staat zowel ondernemers als particulieren in heel Spanje bij. Ondanks onze voor Spanje lage tarieven, bieden wij wél de ervaring en deskundigheid uit de advocatuur in onze praktijk.

Onafhankelijk juridisch advies
De advocaten van Jan Nicolas Consultancy zijn onafhankelijke specialisten met brede kennis en ervaring. Hun adviezen over fiscale en juridische vastgoedzaken zijn daarbij helder en duidelijk. De aangeleverde oplossingen zullen u verbazen, er is altijd meer mogelijk dan u denkt. Recht door zee, adviseren onze advocaten u wat te doen en ook vooral wat niet. Onze klanten stellen dit zeer op prijs.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over juridisch advies in Spanje? Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en wij nemen vaak nog dezelfde dag met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag meer informatie over juridisch advies