Heeft u een klacht of schade opgelopen door onze handelswijze? We vinden dat oprecht spijtig want wij gaan altijd voor een 10 en hebben het wellicht anders ervaren. Met behulp van onderstaand klachtenformulier kunt u uw klacht indienen. Beschrijf de aanleiding van uw klacht en geef aan waarom u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Een vriendelijk doch dringend verzoek om alle verplichte velden in te vullen en eventuele noodzakelijke documentatie mee te sturen, anders kunnen wij uw klacht niet in behandeling nemen. Na ontvangst kijken wij graag hoe we het samen kunnen oplossen.

Ja, ik wil een klacht indienen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Postcode en woonplaats
Mijn klacht gaat over:
Hoe meer nuttige en precieze informatie u geeft, hoe beter wij uw klacht kunnen behandelen. Wees altijd eerlijk in uw mening. Wij kunnen slechts leren van eventueel door ons gemaakte fouten of vergissingen.
Heeft u financiële of andere schade opgelopen waarbij u ons kantoor aansprakelijk wilt stellen, vul dan het bedrag van de aantoonbare financiële schade of een omschrijving van andere aantoonbare schade in.
Omschrijf de feiten of gebeurtenissen duidelijk, beknopt en naar waarheid.
Heeft u elders melding gedaan van uw klacht of ervaring?
Drag and drop files here or
Upload upto 8 Files. Max File Size: 512 MB
Als u door een fout van ons kantoor financiële of andere schade heeft opgelopen, is het belangrijk dat u facturen en betaalbewijzen kunt overleggen, met betrekking tot het afhandelen van de schade via onze aansprakelijkheidsverzekering.
Privacybeleid
Naar waarheid