Jan Nicolas… Een hele zorg minder!

Wonen in Spanje, wie droomt daar niet van? Daar waar vroeger vooral gedroomd werd van een woning onder de Spaanse zon, wil men nu steeds vaker deze droom daadwerkelijk realiseren. Spanje, en met name de Costa Blanca, staat dan ook al jaren in de belangstelling van mensen die een (tweede) woning willen kopen in het meest gezonde leefklimaat van Europa. Door onze unieke makelaarsformule bent u bij Jan Nicolas aan het juiste adres voor het kopen, verkopen, huren of verhuren van uw woning aan een van de mooiste stukjes kust van Spanje. Met ons centraal gelegen kantoor in de winkelstraat van Benissa kunnen wij u niet beter van dienst zijn.

Even voorstellen
Als eigenaar van een gerenommeerd NVM makelaarskantoor in Nederland en meer dan 25 jaar ‘Spanje ervaring’, hebben wij onze ‘Makelaarssporen’ ruimschoots verdiend en zijn wij al geruime tijd, tot grote tevredenheid van onze cliënten, in Spanje werkzaam. De begeleiding van onze ervaren en meertalige adviseurs is dan ook uitermate persoonlijk en vakkundig. Vanaf de oriëntatiefase tot en met het passeren van de woning bij de notaris, wordt u, vaak gewoon in uw eigen taal, door professionals begeleidt. Graag staan wij ook u met onze kennis terzijde bij zo’n belangrijke gebeurtenis als het kopen/verkopen of huren/verhuren van een huis in Spanje.

De juiste route naar plezierig wonen
Jan Nicolas wil zich onderscheiden door de nadruk te leggen op de persoonlijke benadering. Alle aandacht voor de klant! Eerlijk, open en transparant, daar bent u tenslotte het meest mee gediend. Wij beseffen heel goed dat een huis kopen of verkopen in Spanje één van de belangrijkste mijlpalen is in een mensenleven. Dan denkt u heel goed na voordat u een beslissing neemt. Een weloverwogen beslissing ontstaat alleen als u alle feiten en mogelijkheden kent. Jan Nicolas zal u graag helpen een weldoordachte beslissing te nemen. Eerlijk en open. Een kwestie van vertrouwen.

Uw eigen aankoopmakelaar
In Nederland en België is het al vele jaren heel normaal om een aankoopmakelaar in te schakelen bij het kopen van een huis en ook in Spanje wordt dit steeds gebruikelijker. Niet heel vreemd, want de aankoopmakelaar kan u wijzen op de valkuilen, kan objectief de staat en de waarde van de woning bepalen en u bijstaan in het gehele koopproces. Daarbij is gebleken dat een aankoopmakelaar die zijn of haar vak verstaat niet zelden 15% of lager uitkomt in de onderhandeling over de aankoopprijs dan wanneer u zelf onderhandelt. Sinds 2000 hebben wij honderden mensen aan de juiste woning in Spanje geholpen, waarbij het ons niets uitmaakt naar welk stukje Spanje de voorkeur uitgaat. Nog steeds breiden wij onze service uit, daarbij steevast gebruik makend van personen of bedrijven waarmee we al jaren een intensieve samenwerking hebben. Zo heeft Jan Nicolas een perfect op elkaar ingespeeld netwerk, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men nu al meer dan 25 jaar van ons gewend is.

Kennismaken met Jan Nicolas?
Graag nodigen wij u uit om nader met ons kennis te maken. Neemt u contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. In een persoonlijk gesprek, bij u thuis of op ons kantoor, leggen wij u graag uit welke meerwaarde wij u als uw persoonlijke makelaar in Spanje kunnen bieden. Helder, duidelijk en gegarandeerd goed. En dat is voor u een hele zorg minder!