Skip to content
 95.000

Ref.: 020038

Te renoveren dorpswoning in het hart van het historisch centrum van Benissa, met alle voorzieningen, winkels en scholen op een steenworp afstand. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 150 m2, verdeeld over 3 verdiepingen, en beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamer, een separaat toilet, een woonkamer met open haard, separate eetkamer, keuken met eenvoudig keukenmeubel, berging, zolderverdieping met wasmachineruimte en een dakterras van ongeveer 12 m2. In de straat is parkeren niet mogelijk, maar in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning behoort tot de oudere woningen in Benissa en is in de loop der tijd meerdere malen uitgebreid. Om comfortabel wonen mogelijk te maken dient de woning gemoderniseerd te worden, waarbij in ieder geval moet worden gedacht aan het vervangen van het keukenmeubel, het renoveren van de badkamer, vervangen tegelwerk, herstellen binnen- en buitenmuren, plafonds en schilderwerk. De situatie in één van de belangrijkste straten van het gezellige centrum, geeft de unieke mogelijkheid om de woning aan te passen in een winkelpand of kleinschalig horecaobject.

Details

Referentie : 020038
Prijs :  95.000
Objecttype : Dorpswoning
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Benissa
Zone : Historisch centrum
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Bebouwing m2 : 150 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Te renoveren
Soort tuin of terras : Dakterras
Parkeergelegenheid : Openbaar
Uitzicht : Straat
Oriëntering : Zuidoost
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 10 autominuten
Winkels : 100 meter
Restaurant : 50 meter
Centrum : 0 meter
School : 200 meter
Medisch centrum : 500 meter
Openbaar vervoer : 300 meter

Eigenschappen

Bergruimte
Busstation
Dakterras
Open haard
Treinstation
Wasmachineruimte
Zolder

Maak een afspraak

9 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!