Skip to content
 235.000

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 020132

Op perfecte locatie gelegen appartement, ideaal gesitueerd aan de eerste lijn aan het La Fossa strand in Calpe. Dit ruime appartement heeft een bebouwde oppervlakte van bijna 80 m2 en is gelegen op de 3e verdieping van een complex met lift. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 met ligbad en 1 met douchegelegenheid), complete keuken met aansluitend een terras en een woonkamer met toegang tot het tweede terras.

Verder beschikt het appartement op beide terrassen over panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de Peñon en een gemeenschappelijke zone met zwembad met kindergedeelte, inbouwkasten in de slaapkamers, airconditioning en directe toegang tot de boulevard vanaf het complex. Het appartement is op loopafstand van alle belangrijke faciliteiten gelegen, met het strand, de gezellige boulevard en de levendige jachthaven van Calpe op een steenworp afstand.

Details

Referentie : 020132
Prijs :  235.000
Objecttype : Appartement
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Calpe
Zone : Playa La Fossa
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 77 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Gemeenschappelijk
Soort tuin of terras : Meerdere terrassen
Parkeergelegenheid : Optioneel
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuid
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 50 meter
Winkels : 50 meter
Restaurant : 50 meter
Centrum : 2 kilometer
School : 2 kilometer
Medisch centrum : 3 kilometer
Openbaar vervoer : 200 meter

Eigenschappen

Airconditioning
Bergruimte
Busstation
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Lift
Panoramisch uitzicht
Terras
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht
Zwembad

Jacqueline

2 properties
Ik heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord met al het daarin bepaalde.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000