Skip to content
 129.000

Ref.: 020133

Onverwacht ruime dorpswoning, met een bebouwde oppervlakte van bijna 160 m2, verdeeld over drie verdiepingen. Dit op één van de meeste gewilde locaties in het historisch centrum van Benissa gelegen hoekhuis beschikt op de begane grond over een entree, ruime woonkamer met open haard en trap naar de eerste verdieping, aparte keuken met eenvoudig keukenmeubel, overdekte binnenpatio, gastentoilet en een riante berging die ook buitenlangs bereikbaar is. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan één met Frans balkon en één met inbouwkasten, een badkamer met ligbad, wastafel, bidet en toilet en een trap de zolderverdieping waar eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren is.

Vanuit de zolder is het dakterras bereikbaar dat vrijwel zuid georiënteerd is. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en winkel, terrasjes en overige faciliteiten liggen allen op loopafstand. Het huis is bouwtechnisch in een goede staat, maar dient, om comfortabel wonen mogelijk te maken, zeker gemoderniseerd en opgefrist te worden, waarbij met name de badkamer, toilet en keuken gerenoveerd dienen te worden. Na renovatie zal dit leuke huis echter veranderen van een lelijk eendje in een schitterende zwaan.

Details

Referentie : 020133
Prijs :  129.000
Objecttype : Dorpswoning
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Benissa
Zone : Historisch centrum
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Bebouwing m2 : 158 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Renovatie noodzakelijk
Soort tuin of terras : Dakterras
Parkeergelegenheid : Openbaar
Uitzicht : Straat
Oriëntering : Zuid
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 12 autominuten
Winkels : 50 meter
Restaurant : 0 meter
Centrum : 0 meter
School : 300 meter
Medisch centrum : 500 meter
Openbaar vervoer : 300 meter

Eigenschappen

Balkon
Bergruimte
Busstation
Dakterras
Golfcourse nabij gelegen
Inbouwkasten
Open haard
Schuur
Treinstation
Zolder

Maak een afspraak

9 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!