Skip to content
 210.000

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 020134

Te renoveren ‘Casa de Campo’, met zeezicht en een bebouwde oppervlakte van 203 m2, verdeelt over twee verdiepingen. Dit ruime vrijstaande huis is gelegen op een vrijwel vlak perceel van 3.000 m2 aan de weg tussen Benimarco en Pedramala, op slechts enkele minuten van de dorpskern van Benissa en de stranden van Calpe en Moraira. Het huis beschikt op dit moment op de begane grond over 4 slaapkamers, 1 badkamer, ruime woonkamer met openhaard, separate keuken, een bodega met broodoven, inpandige berging met aansluitende ‘coral’ en een overdekt terras. Daarnaast beschikt het huis over een enorme zolderverdieping, die met een vaste trap verbonden is met de benedenverdieping, waar voldoende ruimte is tot het realiseren van bijvoorbeeld drie extra slaapkamers en twee badkamers.

Buiten is een voormalige garage gesitueerd en een vaste barbecue. Op het perceel is reeds ruimte tot het parkeren van meerdere voertuigen en de optie tot het aanleggen van een parkeerplaats voor meerdere voertuigen achter het huis. De constructie van het huis is in een acceptabele staat, maar het geheel dient goed onder handen genomen te worden, waarbij met name modernisatie de boventoon voert, waarbij u rekening dient te houden met een kostenpost van in ieder geval € 200.000,- als u het uit laat voeren. Dit huis beschikt door de ligging over veel privacypotentieel, waar u van het echte Spaanse buitenleven kunt genieten. De oppervlakte van het huis, de uitbreidingsmogelijkheden en de locatie, maakt dit huis met name geschikt voor personen die op zoek zijn naar een rendabel investeringsobject of vakantieverblijf. Het huis is geregistreerd in het vastgoedregister, wat het plaatsen van een zwembad geen probleem maakt. Water en elektra zijn aanwezig.

Details

Referentie : 020134
Prijs :  210.000
Objecttype : Casa de Campo
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Benissa
Zone : Benimarco
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1
Bebouwing m2 : 203 M2
Perceel m2 : 3000 M2

Kenmerken

Huidige staat : Te renoveren
Soort zwembad : Optioneel
Soort tuin of terras : Privé tuin
Parkeergelegenheid : Eigen terrein
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuidoost
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 10 autominuten
Winkels : 400 meter
Restaurant : 400 meter
Centrum : 10 autominuten
School : 10 autominuten
Medisch centrum : 10 autominuten
Openbaar vervoer : 10 autominuten
Vliegveld : 85 kilometer

Eigenschappen

Barbecue
Bergzicht
Bergruimte
Bodega
Busstation
Garage
Golfcourse nabij gelegen
Inbouwkasten
Open haard
Panoramisch uitzicht
Parking
Schuur
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht
Zolder

Jan Nicolas

5 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000