Skip to content
 359.000

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 030065

Speelse bungalow met een bebouwde oppervlakte van 112 m2, verdeeld over twee verdiepingen. De bungalow is gesitueerd in de Urbanisatie Gran Sol in Calpe op een vlak perceel van 360 m2. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers (1 met ligbad en 1 met douchegelegenheid), ruime woonkamer, geheel ingerichte keuken met diverse huishoudelijke apparaten en een tuintje dat toegankelijk is vanuit de woonkamer.

Verder beschikt de villa over een terras aan de grootste slaapkamer, inbouwkasten in de slaapkamers, airconditioning (warm/koud), carport en uitzicht op de achterliggende bergen. De bungalow maakt deel uit van een kleinschalige urbanisatie met meerdere gelijksoortige huizen. Vanuit de tuin is de goed onderhouden gemeenschappelijke tuin toegankelijk die beschikt over een grote zonneweide, diverse beplanting en zwembad met separaat kindergedeelte.

Details

Referentie : 030065
Prijs :  359.000
Objecttype : Bungalow
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Calpe
Zone : Gran Sol
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 112 M2
Perceel m2 : 360 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Gemeenschappelijk
Soort tuin of terras : Privé tuin
Parkeergelegenheid : Carport
Uitzicht : Bergzicht
Oriëntering : Zuid
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 5 autominuten
Winkels : 5 autominuten
Restaurant : 5 autominuten
Centrum : 5 autominuten
School : 5 autominuten
Medisch centrum : 5 autominuten
Openbaar vervoer : 5 autominuten

Eigenschappen

Airconditioning
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Carport
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Ommuurd
Parking
Schuur
Terras
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Zwembad

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000