Skip to content
 148.000

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 030068

Ruime dorpswoning, gesitueerd op één van de meest gewilde locaties in het historisch centrum van Benissa, nabij het monument ‘Riberer’ en op een steenworp afstand van alle noodzakelijke faciliteiten. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 155 m2 en beschikt over een riante entree, woonkamer met open haard, separate eetkamer, keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers met douchegelegenheid, overdekte patio, kelderkast en een dakterras met leuk uitzicht over het dorp.

Verder beschikt het huis over een zolderverdieping die nog niet geheel afgewerkt is, doch waar eenvoudig 2 extra slaapkamers te realiseren zijn en inbouwkasten in de meeste slaapkamers. De nieuwe eigenaar dient rekening te houden met enig achterstallig verfwerk aan met name de binnenwanden en wat modernisering om comfortabel wonen mogelijk te maken. Op loopafstand van het huis is een publieke parkeerplaats gesitueerd. Supermarkten, scholen (zowel lagere school als voortgezet onderwijs), medisch centrum en het gezellige dorpsplein met diverse terrasjes liggen allen op slechts enkele minuten lopen.

Details

Referentie : 030068
Prijs :  148.000
Objecttype : Dorpswoning
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Benissa
Zone : Purisima
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 155 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort tuin of terras : Dakterras
Parkeergelegenheid : Openbaar
Uitzicht : Dorp
Oriëntering : Zuidoost
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 12 autominuten
Winkels : 50 meter
Restaurant : 25 meter
Centrum : 10 meter
School : 300 meter
Medisch centrum : 500 meter
Openbaar vervoer : 300 meter

Eigenschappen

Bergruimte
Busstation
Dakterras
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Open haard
Treinstation

Jacqueline

2 properties
Ik heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord met al het daarin bepaalde.


Aanbevelingen

Verhuurd!

Ref.: 071060

 1.100
Verhuurd!

Ref.: 070907

 400

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000