Skip to content
 595.000

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 030070

Vrijstaande villa met een bebouwde oppervlakte van 245 m2, verdeelt over twee verdiepingen. De villa is gelegen op een perceel van 1700 m2 in het buitengebied van Moraira. De villa beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers met ligbad, ruime woonkamer met openhaard, rustieke keuken met diverse huishoudelijke apparaten en een ruim terras dat toegankelijk is vanuit de woonkamer.

Daarnaast beschikt deze villa over airconditioning (warm/koud), centrale verwarming op gas, inbouwkasten in de slaapkamers, wasmachineruimte aansluitend aan de keuken, dubbele beglazing, twee garages, privézwembad en een fraai aangelegde tuin met diverse mediterrane beplanting.

Details

Referentie : 030070
Prijs :  595.000
Objecttype : Villa
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Moraira
Zone : Buitengebied
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Bebouwing m2 : 245 M2
Perceel m2 : 1700 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Privézwembad
Soort tuin of terras : Privé tuin
Parkeergelegenheid : Garage
Uitzicht : Bergzicht
Oriëntering : Zuidoost
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 5 autominuten
Winkels : 500 meter
Restaurant : 5 autominuten
Centrum : 5 autominuten
School : 5 autominuten
Medisch centrum : 5 autominuten
Openbaar vervoer : 5 autominuten
Vliegveld : 85 kilometer

Eigenschappen

Airconditioning
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Centrale verwarming
Garage
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Ommuurd
Open haard
Panoramisch uitzicht
Parking
Terras
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zwembad

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000