Skip to content
 275.000

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 030071

Vrijstaande villa met een bebouwde oppervlakte van 90 m2, verdeelt over twee verdiepingen. De villa is gelegen op een perceel van 800 m2 in het achterland van de Costa Blanca, in het dorpje Orba, bekend om zijn keramisch vakmanschap. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer met openhaard, rustiek balkenplafond, ruime, moderne keuken met diverse huishoudelijke apparaten en een overdekt terras met prachtig zicht over de Orbavallei.

Daarnaast beschikt deze villa over centrale verwarming op gas, energiezuinige plafondventilatoren, inbouwkasten in de slaapkamers, kelder, garage, privézwembad, mooie tuin met diverse mediterrane beplanting en een knus, overdekt terras naast het zwembad waar het heerlijk vertoeven is in de warme zomermaanden.

Details

Referentie : 030071
Prijs :  275.000
Objecttype : Villa
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Orba
Zone : Buitengebied
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 90 M2
Perceel m2 : 800 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Privézwembad
Soort tuin of terras : Privé tuin
Parkeergelegenheid : Eigen terrein
Uitzicht : Panoramisch
Oriëntering : Zuidoost
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 30 autominuten
Winkels : 5 autominuten
Restaurant : 5 autominuten
Centrum : 5 autominuten
School : 15 autominuten
Medisch centrum : 10 autominuten
Openbaar vervoer : 5 autominuten
Vliegveld : 85 kilometer

Eigenschappen

Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Centrale verwarming
Garage
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Kelder
Ommuurd
Open haard
Panoramisch uitzicht
Parking
Terras
Tuin
Vrij uitzicht
Zonnepanelen
Zwembad

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000