Skip to content
 2.500

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 070950

Vrijstaande villa met een bebouwde oppervlakte van 260 m2, gesitueerd in La Fustera, tussen Calpe en Moraira. De woning is gelegen op een perceel van 800 m2 en beschikt over 5 slaapkamers, 3 comfortabele badkamers, moderne, complete keuken, een ruime woonkamer met open haard en separaat eetgedeelte. Verder beschikt de woning over centrale verwarming, airconditioning (warm/koud), twee ruime terrassen die grenzen aan de slaapkamers, groot dakterras met zeezicht, fraai aangelegde tuin met barbecue en privézwembad.

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten, maar exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst. U dient vast inkomen te kunnen overleggen!

Details

Referentie : 070950
Prijs :  2.500
Objecttype : Villa
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Benissa
Zone : La Fustera
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Bebouwing m2 : 260 M2
Perceel m2 : 800 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Privézwembad
Soort tuin of terras : Privé tuin
Parkeergelegenheid : Eigen terrein
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuid
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 500 meter
Winkels : 500 meter
Restaurant : 500 meter
Centrum : 5 autominuten
School : 5 autominuten
Medisch centrum : 5 autominuten
Openbaar vervoer : 500 meter

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 2 maanden huur
Inrichting : Geheel gemeubileerd
Meubels : Ongemeubileerd niet mogelijk
Huisdieren : In overleg met de eigenaar

Eigenschappen

Airconditioning
Barbecue
Bergruimte
Busstation
Centrale verwarming
Dakterras
Inbouwkasten
Ommuurd
Open haard
Parking
Terras
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht
Zwembad

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000