Skip to content
Verhuurd!
 475

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 070990

Penthouse met een bebouwde oppervlakte van 80 m2 (inclusief terras), gesitueerd in Edificio VistaIfach, midden in het gezellige centrum van Calpe en op slechts enkele minuten lopen van de boulevard. De woning is gelegen op de 9de verdieping van een complex met lift en beschikt over 1 slaapkamer, 1 badkamer met douchegelegenheid, eenvoudige, open keuken en een woonkamer met toegang tot het ruime, deels ingeglaasd terras van circa 30 m2 met fantastisch panoramisch uitzicht over Calpe, op de Peñon en uiteraard de Middellandse Zee. De woning wordt semi-gemeubileerd verhuurd. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten, maar exclusief kosten voor gebruik water (25 euro per maand), elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst. U dient vast inkomen te kunnen overleggen!

Details

Referentie : 070990
Prijs :  475
Objecttype : Penthouse
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Calpe
Zone : Centrum
Slaapkamers : 1
Badkamers : 1
Bebouwing m2 : 80 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort tuin of terras : Terras
Parkeergelegenheid : Openbaar
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuid
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 400 meter
Winkels : 50 meter
Restaurant : 50 meter
Centrum : 50 meter
School : 500 meter
Medisch centrum : 5 autominuten
Openbaar vervoer : 200 meter

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 1 maand huur
Inrichting : Deels gemeubileerd
Meubels : Geheel gemeubileerd niet mogelijk
Huisdieren : Niet toegestaan

Eigenschappen

Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Lift
Ommuurd
Panoramisch uitzicht
Terras
Treinstation
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000