Skip to content
Verhuurd!
Vanaf:  2.050

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 071008

Luxueuze appartementen, direct aan de boulevard van La Fossa gelegen, op loopafstand van alle noodzakelijke faciliteiten. De appartementen hebben een bebouwde oppervlakte van 125 m2 en behoren tot de meest exclusieve van Calpe. De appartement zijn allen hetzelfde ingericht en beschikken over 3 ruime slaapkamers, 3 badkamers met douchecabine, woonkamer met directe toegang tot het terras en een open keuken met eerste klas apparatuur. Verder beschikken de appartementen over airconditioning (warm/koud), een wasmachineruimte, ruime interne bergruimte, domotic systeem voor de bediening van ondermeer climate control en verlichting, meer dan riant terras met panoramisch uitzicht op zee, richting de Peñon en over de haven, optionele parking (meerprijs € 100,- per maand), optionele berging (meerprijs € 50,- per maand) en een perfect onderhouden gemeenschappelijke tuin met zwembad.

In het complex is op elke verdieping slechts één appartement gesitueerd. Op dit moment zijn appartementen beschikbaar op de 2e, 4e, 6e, 7e, 8e, 9e en 10e verdieping beschikbaar.

Huurprijzen per verdieping:

  • Verdieping 2: € 2.050,- per maand
  • Verdieping 4: € 2.150,- per maand
  • Verdieping 6: € 2.250,- per maand
  • Verdieping 7: € 2.300,- per maand
  • Verdieping 8: € 2.350,- per maand
  • Verdieping 9: € 2.400,- per maand
  • Verdieping 10: € 2.450,- per maand

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten, maar exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst. U dient vast inkomen te kunnen overleggen!

Details

Referentie : 071008
Prijs : Vanaf:  2.050
Objecttype : Appartement
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Calpe
Zone : La Fossa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Bebouwing m2 : 125 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Gemeenschappelijk
Soort tuin of terras : Terras
Parkeergelegenheid : Optioneel
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuid
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 50 meter
Winkels : 300 meter
Restaurant : 50 meter
Centrum : 5 autominuten
School : 5 autominuten
Medisch centrum : 5 autominuten
Openbaar vervoer : 300 meter

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 2 maanden huur
Inrichting : Geheel gemeubileerd
Meubels : Ongemeubileerd niet mogelijk
Huisdieren : Niet toegestaan

Eigenschappen

Airconditioning
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Lift
Ommuurd
Panoramisch uitzicht
Parking
Schuur
Terras
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht
Zwembad

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000