Skip to content
 1.800

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 071036

Vrijstaande villa met een bebouwde oppervlakte van 145 m2, gesitueerd in de woonwijk La Merced, op loopafstand van het strand in Calpe. De villa is gelegen op een perceel van 700 m2 en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers (beiden met douchecabine), compleet ingerichte keuken, woonkamer en een overdekt terras van 12 m2. Verder beschikt de villa over airconditioning (warm/koud), centrale verwarming, berging, onderhoudsvriendelijke tuin met privézwembad, vaste barbecue en pergola, dubbele garage en parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op eigen terrein. De villa wordt gemeubileerd verhuurd. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg met de eigenaar.

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten, maar exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst. U dient vast inkomen te kunnen overleggen!

Details

Referentie : 071036
Prijs :  1.800
Objecttype : Villa
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Calpe
Zone : Merced
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 145 M2
Perceel m2 : 700 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Privézwembad
Soort tuin of terras : Privé tuin
Parkeergelegenheid : Garage
Uitzicht : Tuin
Oriëntering : Zuid
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 450 meter
Winkels : 300 meter
Restaurant : 300 meter
Centrum : 5 autominuten
School : 5 autominuten
Medisch centrum : 5 autominuten
Openbaar vervoer : 500 meter

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 2 maanden huur
Inrichting : Geheel gemeubileerd
Meubels : Ongemeubileerd niet mogelijk
Huisdieren : In overleg met de eigenaar

Eigenschappen

Airconditioning
Barbecue
Bergruimte
Busstation
Centrale verwarming
Garage
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Ommuurd
Parking
Schuur
Zwembad

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Verhuurd!

Ref.: 071060

 1.100
Verhuurd!

Ref.: 070989

 700

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000