Skip to content
 390

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 071044

Commerciële ruimte met een bebouwde oppervlakte van 85 m2, gesitueerd in het historische centrum van Teulada, op loopafstand van alle faciliteiten. Het object beschikt over een toonruimte, kantoor, magazijn, toilet, dubbele toegangsdeur en veel etalageruimte. Het object is met name geschikt voor de vestiging van bijvoorbeeld een nagelstudio of pedicure, kapsalon, kantoorruimte of boetiek.

Eventuele service- en gemeenschapskostenkosten, BTW over de huurprijs, afvalophaal, belastingen, water, elektriciteit, gas, telefoon, enz., zijn niet inbegrepen in de genoemde huurprijs. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Details

Referentie : 071044
Prijs :  390
Objecttype : Kantoor/Winkel
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Teulada
Zone : Centrum
Badkamers : 1
Bebouwing m2 : 85 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Parkeergelegenheid : Openbaar
Uitzicht : Straat
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 10 autominuten
Winkels : 300 meter
Restaurant : 200 meter
Centrum : 25 meter
School : 300 meter
Medisch centrum : 300 meter
Openbaar vervoer : 300 meter

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 2 maanden huur
Inrichting : Ongemeubileerd
Meubels : Gemeubileerd niet mogelijk

Eigenschappen

Bergruimte
Busstation
Golfcourse nabij gelegen
Praktijkruimte
Treinstation

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000