Skip to content
 800

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 071055

Fraai penthouse met een bebouwde oppervlakte van 90 m2, gesitueerd in Edificio Mar Agusta, in een rustige woonomgeving, doch op loopafstand van alle faciliteiten. De woning is gelegen op de 6e verdieping van een complex met lift en beschikt over 2 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers met ligbad, complete keuken en een ruime woonkamer met toegang tot het terras. Verder beschikt het penthouse over fraai zeezicht, airconditioning (warm/koud), parking in de gemeenschappelijke garage, berging en een gemeenschappelijke zone met wellness-centre waarin ondermeer zijn ondergebracht een fitnessruimte met diverse apparatuur, sauna´s, jacuzzi´s en douches. Verder een goed onderhouden gemeenschappelijke tuin met gazon, groot zwembad met apart kindergedeelte en een speeltuin. Dit perfect onderhouden penthouse wordt gemeubileerd verhuurd. Huisdieren alleen toegestaan in overleg met de eigenaar.

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten, maar exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst. U dient vast inkomen te kunnen overleggen!

Details

Referentie : 071055
Prijs :  800
Objecttype : Penthouse
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Calpe
Zone : Manzanera
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 90 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Gemeenschappelijk
Soort tuin of terras : Terras
Parkeergelegenheid : Garageplaats
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Oost
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 5 minuten
Winkels : 5 minuten
Restaurant : 5 minuten
Centrum : 10 minuten
School : 5 minuten
Medisch centrum : 5 minuten
Openbaar vervoer : 5 minuten

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 2 maanden huur
Inrichting : Geheel gemeubileerd
Meubels : Ongemeubileerd niet mogelijk
Huisdieren : In overleg met de eigenaar

Eigenschappen

Airconditioning
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Fitness
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Jacuzzi
Lift
Parking
Schuur
Tennis
Terras
Treinstation
Tuin
Zwembad

Jordi Miquel

19 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Verhuurd!

Ref.: 070907

 400
Verhuurd!

Ref.: 071060

 1.100

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000