Skip to content
 800

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 071059

Bar, ZONDER OVERNAME, met keukenruimte en rookkanaal en een bebouwde oppervlakte van ongeveer 80 m2, gesitueerd in een drukke, toeristische wijk, vlakbij het strand van La Fossa en de boulevard in Calpe. Het pand heeft de mogelijkheid tot het realiseren van ongeveer 30 zitplaatsen binnen en evenveel zitplaatsen op het privéterras (geen terrasbelasting door de gemeente). Verder beschikt het pand over een damestoilet (tevens invalide toilet), een herentoilet, een grote bar, keukenruimte en airconditioning. De bar wordt zonder inventaris verhuurd, doch de eigenaar is genegen tot het plaatsen van eenvoudig meubilair en enige apparatuur en koelingen.

De bar is gelegen aan een drukke weg met meerdere horecapanden, hotels en grote wooncomplexen met appartementen. Het centrum van Calpe is op ongeveer 5 autominuten gelegen. De boulevard van het La Fossastrand op een steenworp afstand. In de directe omgeving is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Dit object heeft een enorm potentieel voor de juiste uitbater. Er is een overdraagbare vergunning aanwezig voor bar/cafetaría.

Bij het aangaan van een huurovereenkomst, dient een borgsom van 3 maanden huur en de kantoorkosten van 1 maand huur te worden voldaan. Service- en gemeenschapskosten, kosten voor afvalophaal, gebruik van water, elektriciteit en gas, telefoon, belastingen en BTW over de huurprijs, etc. zijn NIET inbegrepen in de genoemde huurprijs. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst.

Details

Referentie : 071059
Prijs :  800
Objecttype : Café/Bar
Plaats : Calpe
Zone : Avenida Rosa de los Vientos
Provincie : Alicante
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 80 M2
Perceel m2 : 110 M2

Kenmerken

Huidige staat : Eenvoudig
Soort tuin of terras : Terras
Parkeergelegenheid : Openbaar
Uitzicht : Straat
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 200 meter
Winkels : 200 meter
Restaurant : 10 meter
Centrum : 5 autominuten
School : 5 autominuten
Medisch centrum : 5 autominuten
Openbaar vervoer : 300 meter
Vliegveld Alicante : 85 kilometer
Vliegveld Valencia : 120 kilometer

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 3 maanden huur
Inrichting : Ongemeubileerd

Uitrusting

Airconditioning
Bar
Bergruimte
Busstation
Golfcourse nabij gelegen
Parking
Terras
Treinstation

Maak een afspraak

31 properties

  De velden met een * zijn verplicht.


  Aanbevelingen

  Copyright © 2022 Jan Nicolas Consultancy · Alle rechten voorbehouden.

  Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

  Chat openen
  1
  WhatsApp
  Hallo, welkom bij Jan Nicolas Consultancy. Waarmee mag ik u helpen?