Skip to content
Verhuurd!
 1.100

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 071060

Ruim appartement met schitterend zeezicht en een totaal bebouwde oppervlakte van ongeveer 135 m2. Het appartement is gesitueerd in Residencial La Ermita, op loopafstand van het strand en alle overige alle faciliteiten. De woning is gelegen op de 3e verdieping van een complex met lift en beschikt over 4 slaapkamers met plafondventilatoren en inbouwkasten, 2 badkamers (1 met ligbad, 1 met douchegelegenheid), complete keuken, woonkamer met airconditioning en een fijn, overdekt terras met schitterend zeezicht.

Verder beschikt het appartement over centrale verwarming door het hele appartement, een goed onderhouden gemeenschappelijke tuin met groot, verwarmd zwembad, professioneel geleide fitnessruimte (tegen betaling) en een optionele parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage voor 50 euro extra per maand. Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd met nette meubels. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg met de eigenaar.

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten, maar exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst. U dient vast inkomen te kunnen overleggen!

Details

Referentie : 071060
Prijs :  1.100
Objecttype : Appartement
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Calpe
Zone : Plaza Mayor
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 135 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Goed
Soort zwembad : Gemeenschappelijk
Soort tuin of terras : Terras
Parkeergelegenheid : Optioneel
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Oost
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 5 loopminuten
Winkels : 2 loopminuten
Restaurant : 2 loopminuten
Centrum : 5 loopminuten
School : 10 loopminuten
Medisch centrum : 5 loopminuten
Openbaar vervoer : 200 meter

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 2 maanden huur
Inrichting : Geheel gemeubileerd
Meubels : Ongemeubileerd niet mogelijk
Huisdieren : In overleg met de eigenaar

Eigenschappen

Airconditioning
Bergruimte
Busstation
Centrale verwarming
Fitness
Golfcourse nabij gelegen
Huishoudelijke apparaten
Inbouwkasten
Lift
Ommuurd
Panoramisch uitzicht
Parking
Terras
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Zeezicht
Zwembad

Jan Nicolas

5 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000