Skip to content
 625

Toevoegen aan uw favorieten.

Ref.: 071061

Nieuw appartement met een bebouwde oppervlakte van 80 m2, gesitueerd in ‘Edificio Mirador de Benissa’, op loopafstand van alle faciliteiten. Het appartement is gelegen op de begane grond van een complex met lift en beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 met ligbad, 1 met douchegelegenheid), ruime keuken zonder apparatuur (ook geen kookplaat en oven) en een woonkamer met toegang, middels een schuifpui, tot een fijn terras met fraai uitzicht.

Verder beschikt het appartement over inbouwkasten in de slaapkamers, zeezicht, uitzicht op de Peñon in Calpe, privé parkeerplaats, berging, airconditioning (warm/koud) en een goed onderhouden gemeenschappelijke zone op het dakterras met zithoek, zomerkeuken, douchegelegenheid en zwembad. Het appartement wordt ongemeubileerd en zonder elektrische apparatuur verhuurd. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg met de eigenaar.

De vermelde huurprijs is inclusief eventueel aanwezige service- en gemeenschapskosten, maar exclusief kosten voor gebruik water, elektra, gas, huisvuil, telefoon, etc. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt door ons kantoor, op kosten en naam van de huurder, gedurende de gehele huurperiode, een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering met opstal- en interieurdekking afgesloten, welke onlosmakelijk deel zal uitmaken van de huurovereenkomst. U dient vast inkomen te kunnen overleggen!

Details

Referentie : 071061
Prijs :  625
Objecttype : Begane grond
Provincie : Costa Blanca
Plaats : Benissa
Zone : Avenida Alcudia
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Bebouwing m2 : 80 M2
Perceel m2 : 0 M2

Kenmerken

Huidige staat : Uitstekend
Soort zwembad : Gemeenschappelijk
Soort tuin of terras : Terras
Parkeergelegenheid : Garageplaats
Uitzicht : Zeezicht
Oriëntering : Zuidoost
Energielabel : In afwachting

Afstanden

Strand : 10 autominuten
Winkels : 2 loopminuten
Restaurant : 2 loopminuten
Centrum : 2 loopminuten
School : 5 loopminuten
Medisch centrum : 5-10 loopminuten
Openbaar vervoer : 200 meter

Huurcondities

Minimale huurperiode : 12 maanden
Kantoorkosten : 1 maand huur
Borgsom : 1 maand huur
Inrichting : Ongemeubileerd
Meubels : Gemeubileerd niet mogelijk
Huisdieren : In overleg met de eigenaar

Eigenschappen

Airconditioning
Bergzicht
Bergruimte
Busstation
Dakterras
Golfcourse nabij gelegen
Inbouwkasten
Lift
Panoramisch uitzicht
Parking
Schuur
Terras
Treinstation
Tuin
Vrij uitzicht
Wasmachineruimte
Zeezicht
Zwembad

Jan Nicolas

5 properties

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Aanbevelingen

Zoek uw woning


Disclaimer

Op deze pagina treft u slechts informatie over ons onroerend goed aanbod. Op geen enkele wijze vormt de informatie op deze pagina een aanbieding of overeenkomst. Wij hebben getracht om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven, doch kan de informatie op deze pagina op geen enkele wijze worden gezien als een verklaring of feit, noch als verklaring dat het object, diensten of faciliteiten in goede staat verkeren of anderszins, noch is ons kantoor, op geen enkele wijze, aansprakelijk of verantwoordelijk voor in de informatie aanwezige fouten, onjuistheden of anderszins. De potentiële koper of huurder dient zelf een (bouwtechnische) inspectie, een topografisch onderzoek, een controle van kadastrale gegevens en/of een juridische recherche uit te (laten) voeren dan wel het doen van navraag, om zich te overtuigen van de juistheid van de weergegeven informatie. Wij adviseren elke potentiële koper of huurder dan ook om zich bij te laten staan door een daartoe kundig specialist, zoals bijvoorbeeld een architect en/of advocaat. Foto's tonen mogelijk alleen bepaalde delen en aspecten van het object op het moment dat de foto's werden gemaakt, waardoor wij u adviseren om het object altijd persoonlijk op locatie te inspecteren. Er mogen geen veronderstellingen worden gemaakt met betrekking tot delen van het object die niet op foto's of in de omschrijving zijn weergegeven. Alle vermelde gebieden, afmetingen, oppervlaktes, erfgrenzen of afstanden zijn altijd bij benadering. De op deze pagina vermelde prijzen zijn vaste prijzen. Dit wil niet meteen zeggen dat u geen bod mag doen, doch slechts dat u zich realiseert dat een gedaan bod niet geaccepteerd kan worden. Door het maken van een afspraak tot bezichtiging geeft u aan dat u deze tekst gelezen hebt en akkoord gaat met het hierin bepaalde.

Copyright © 2023 Jan Nicolas Consultancy S.L. · Alle rechten voorbehouden.

Op al onze diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde tarieven met betrekking tot onze diensten en werkzaamheden zijn altijd exclusief de dan geldende BTW in Spanje.

error: Content is protected!
+34 633 281 000