Heeft u een makelaarskantoor in Spanje en bent u op zoek naar een betrouwbaar, meertalig en ervaren advocatenkantoor in Spanje? Jan Nicolas Consultancy ontzorgt u als makelaar en geeft u daarmee een stevige basis van waaruit u kunt floreren. Onze visie bij samenwerking is dat u ondernemerschap gecombineerd met onze expertise en capaciteit het verschil kan maken. Vanaf het akkoord met de koper nemen wij u alle zaken uit handen, tot en met de notaris in Spanje, zodat u zich weer kunt concentreren op uw volgende cliënt. En dit doen wij secuur, discreet, respectvol en al meer dan 25 jaar. Kortom: u focust uzelf op de beste zijn in uw vak en werkgebied en wij zorgen voor alle randzaken.

Wat bieden wij?
Jan Nicolas zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over alle administratieve en juridische zaken die nu eenmaal komen kijken bij het op de juiste wijze afronden van de verkoop van een vastgoedobject in Spanje, waarbij wij u de volgende zaken uit handen nemen:

 • Opvragen noodzakelijke documentatie van kopers en verkopers;
 • Identiteitscontrole van kopers;
 • Opmaken reserverings-/koopovereenkomst in twee talen;
 • Opvragen Nota Simple van het verkocht object;
 • Kadastrale controle van het verkocht object;
 • Controle inschrijving vastgoedregister;
 • Juridische begeleiding van de verkoper;
 • Termijnbewaking aanbetalingen;
 • Doorsturen documentatie naar Spaanse notaris;
 • Afspraak maken bij de Spaanse notaris;
 • Begeleiding (inclusief tolkfunctie) van de verkoper bij de notaris in Spanje.

Daarbij kunnen wij u van dienst zijn bij het bouwkundig controleren van een object indien u twijfels heeft over de bouwkundige kwaliteit, het verrichten van een kadastrale waardebepaling en bij bouwbegeleiding, mocht uw cliënt voor nieuwbouw kiezen.

Wat is ons tarief? 
Als u wilt samenwerken met Jan Nicolas is het prettig om vooraf de kosten te weten. Wij doen hier niet moeilijk over en werken ook hierin transparant, zodat u vooraf precies waar u financieel aan toe bent. Voor onze makelaarsservice hanteren wij een tarief vanaf € 995,- welke u voldoet bij het aangaan van de opdracht, waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Voor commerciële objecten gelden afwijkende tarieven. Lekker overzichtelijk dus, compleet en geen financiële verrassingen achteraf! En met steunpunten in Alicante, Murcia, Málaga en Barcelona zijn wij altijd bij u in de buurt!

Aankoopbegeleiding 
Het is in Spanje gebruikelijk dat buiten de verkopende partij, ook de kopende partij zich laat bijstaan door een juridisch vastgoedspecialist. Indien uw kopende cliënt nog geen juridisch vertegenwoordiger in Spanje heeft, kunnen wij, altijd onafhankelijk, optreden als diens vertegenwoordiger. In dat geval nemen wij contact op met uw kopende cliënt om onze voorwaarden bij aankoopbegeleiding door te spreken. Het spreekt hierbij voor zich dat wij in een dergelijk geval niet op kunnen en mogen treden voor de verkopende partij. Uw voordeel is echter dat u weet dat ook de zaken van uw kopende cliënt in vertrouwde handen zullen zijn en het koopproces op deze wijze altijd soepel en zonder noemenswaardige problemen zal verlopen. En daar zijn alle partijen tenslotte bij gebaat. Jan Nicolas werkt bij het aanbrengen van nieuwe cliënten met een meer dan royaal beloningssysteem. Neemt u telefonisch contact met ons op om te vragen naar onze voorwaarden.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer weten over samenwerken met Jan Nicolas Consultancy? Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag samenwerken

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Algemene Voorwaarden