Zo kan het dus ook…

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Als juridische associatie voldoet ons kantoor aan die behoeften, waarmee wij met name juridische dienstverlening op het gebied van vastgoed-, horeca-, arbeids- en ondernemingsrecht voor een brede groep particulieren en ondernemers in Spanje toegankelijk maken. Om u te voorzien van het beste advies werkt Jan Nicolas Consultancy volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor in een intakegesprek. Dit kan telefonisch, maar ook in een persoonlijk gesprek op ons kantoor als u dat prefereert. Samen zoeken we vervolgens naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een eenvoudige, vaak digitale of schriftelijke oplossing, een andere keer is het beter om alles in handen van een associërende advocaat te geven. Wat de oplossing ook is, wij zijn altijd duidelijk over afspraken en tarieven.

Onze specialisaties
Ons kantoor heeft diverse specialisaties onder één dak, waaronder de juridische aspecten van alle soorten onroerend goed in Spanje (huizen, appartementen, commercieel onroerend goed, horeca, woningportefeuilles, golfbanen en jachthavens), met specifieke knowhow van de juridische aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij de verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur van dergelijke eigendommen, evenals bij projectfinanciering van onroerend goed en het regelen van garanties. Tevens verrichten wij incasso’s binnen Spanje én daarbuiten. Als multidisciplinair juridisch adviesbureau in Spanje zijn wij tevens in staat om onze specifieke ervaring binnen de sectoren aan te vullen met advies op andere betrokken rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld familie- en ondernemingsrecht.

Juridische kwesties
Heeft u een juridische vraag of een geschil? Ook dan wilt u de hulp van een ervaren expert en is het goed te weten dat Jan Nicolas Consultancy enkel zaken in behandeling neemt die in overeenstemming zijn met de expertises waar wij werkelijk verstand van hebben dan wel welke wij in handen kunnen geven van een associërende advocaat. Tenslotte gaat u ook niet naar de bakker voor twee ons ham. De juristen van Jan Nicolas Consultancy adviseren u graag en staan u met raad en daad terzijde bij juridische conflicten. Wij kunnen u, al dan niet op associërende basis, van dienst zijn met de volgende expertises:

Meer weten?
Wilt u meer weten over Juridisch Advies in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.