Door de toename van wet- en regelgeving in Spanje, is het voor bedrijven van groot belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht en contractenrecht. Om risico’s te beperken zijn bijvoorbeeld heldere en zorgvuldig opgestelde contracten belangrijk. Met leveranciers, klanten maar ook met uw werknemers.

Verschillende contractuele vraagstukken
Onze deskundige juristen kunnen u adviseren over verschillende contractuele vraagstukken. U kunt hierbij denken aan hulp bij het opstellen, verbeteren of beëindigen van een distributieovereenkomst, agentuurovereenkomst, raamovereenkomst, franchiseovereenkomst, handelsovereenkomst, opdrachtovereenkomst of bijvoorbeeld een managementovereenkomst. Ook kunnen we u helpen met het opstellen en/of het beoordelen van algemene voorwaarden in verschillende talen of andere soorten contracten. Wij zien dat er regelmatig wordt gewerkt met standaard contracten die op internet zijn gevonden. Om deze contracten geheel passend te maken voor uw onderneming, kunnen wij deze overeenkomsten beoordelen en indien nodig aanpassen. Mocht u een conflict hebben over bijvoorbeeld de uitleg van een contract, dan helpen wij u daar graag bij.

Hulp van onze arbeidsrechtadvocaten
Naast de vele vennootschapsrechtelijke overeenkomsten kunnen onze juristen u bijstaan met vele andere contracten die u mogelijk nodig hebt voor de bedrijfsvoering van uw onderneming. Zij kunnen u onder andere bijstaan bij de volgende onderwerpen:

  • Opstellen en/of beoordelen Spaanse arbeidsovereenkomst
  • Ontslag op staande voet
  • Collectief ontslag
  • Ontslag op bedrijfseconomische gronden

Meer weten?
Wilt u meer weten over Contractenrecht in Spanje? Vul het formulier aan de rechterkant zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op, waarbij wij voldoende tijd voor u vrijmaken om u volledig te informeren. En wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.