Op zoek naar een vastgoedadvocaat in Spanje? De associatieve advocaten van Jan Nicolas Consultancy staan voor u klaar. En daarbij maakt het ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. Door een door heel Spanje opgebouwd perfect op elkaar ingespeeld netwerk van betrouwbare, gerenommeerde vastgoedadvocaten, kunnen wij u in heel Spanje van dienst zijn met snel en hoogwaardig juridisch advies in uw eigen taal. Neem even contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder. Wij adviseren al meer dan 25 jaar onze internationale cliënten over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen het vastgoedrecht in Spanje.

Ons specialisme
Uniek aan onze werkwijze is dat iedere advocaat zowel de privaatrechtelijke als de publiekrechtelijke elementen van het vastgoedrecht kent. Door de associativiteit is wisselen tussen bestuursrechtadvocaten en civielrecht advocaten, zoals normaal gesproken het geval is, bij ons niet nodig. Dit werkt efficiënter, voordeliger en minimaliseert de kans op fouten. Denk aan een bouwproject waarbij niet alleen (private) overeenkomsten met bijvoorbeeld de aannemer en de opdrachtgever moeten worden gesloten, maar ook vergunningen (publiekrecht) moeten worden aangevraagd. Deze zaken spelen regelmatig door elkaar in bouwgeschillen en onze advocaten kennen dit grensvlak als geen ander.

Breed rechtsgebied
Het vastgoedrecht in Spanje is een breed, maar bovenal enorm complex rechtsgebied. Hieronder enkele voorbeelden van werkzaamheden waarmee wij ons dagelijks bezighouden:

  • het begeleiden van de aan- en verkoop van vastgoed in Spanje;
  • het begeleiden van (omvangrijke) gebieds- en projectontwikkelingen;
  • het opstellen, beoordelen en onderhandelen over aannemingsovereenkomsten, koopovereenkomsten, huurovereenkomsten en andere vastgoedcontracten;
  • het adviseren en procederen over huur van woonruimte en huur van bedrijfsruimte;
  • adviseren en procederen over vergunningen, zoals omgevingsvergunningen voor bouwen, afwijken van het bestemmingsplan, et cetera;
  • adviseren en procederen over aanbestedingen;
  • kwesties over erfpacht en andere eigendomsvormen;
  • advies en bijstand in woongemeenschapsconflicten met andere woningeigenaren.

Gratis eerste consult
Een eerste intakegesprek van uw zaak is altijd kosteloos. In dit gesprek, dat telefonisch plaatsvindt, bespreken we uw situatie en verkennen we de mogelijke opties. Als wij daadwerkelijk mogelijkheden zien en u uw zaak in onze handen legt, gaan wij over tot evaluatie. Voor de evaluatie van uw zaak en het aanleggen van een dossier, brengen wij eenmalig € 250,- in rekening, welke u middels vooruitbetaling dient te voldoen. Na de evaluatie kunnen wij u een indicatie geven van de te verwachte kosten. Ons doel is volledige transparantie, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvend eerste consult vult u het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag een gratis eerste consult

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Algemene Voorwaarden