Door een door heel Spanje opgebouwd perfect op elkaar ingespeeld netwerk van betrouwbare, gerenommeerde advocaten, zijn de associatieve advocaten van Jan Nicolas Consultancy door heel Spanje actief. Met betrekking tot vastgoedrecht kunnen wij u helpen met allerlei juridische diensten, zoals adviseren, contracten opstellen en, als het moet, via een van de associatieve advocaten procederen. Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Jan Nicolas voor staat. De ervaren en deskundige advocaten realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Lage tarieven
De associatieve advocaten van Jan Nicolas Consultancy werken altijd praktisch en oplossingsgericht. Zij zijn niet bang buiten de gebaande paden te treden om het geschil of vraagstuk voor de cliënt op te lossen. Ons kantoor staat zowel ondernemers als particulieren in heel Spanje bij. Ondanks de voor Spanje lage tarieven, bieden de advocaten wél de ervaring en deskundigheid uit de advocatuur in onze praktijk. De advocaten zijn onafhankelijke specialisten met brede kennis en ervaring. Hun adviezen over fiscale en juridische vastgoedzaken zijn daarbij helder en duidelijk. De aangeleverde oplossingen zullen u verbazen, er is altijd meer mogelijk dan u denkt. Recht door zee, adviseren de advocaten u wat te doen en ook vooral wat niet. Onze klanten stellen dit zeer op prijs.

Juridische representatie
Niet-residenten die in Spanje vastgoed willen aankopen dienen bij de notaris aan te geven wie na aankoop zijn of haar juridisch representant in Spanje zal zijn en het disponibel adres van deze juridisch representant op te geven. De juridisch representant heeft met name een commissionaire functie met betrekking tot de Spaanse overheidsinstanties. Bij juridische representatie en het disponibel stellen van ons kantooradres bedraagt ons tarief € 500,- welke middels vooruitbetaling voldaan dient te worden.

Juridische ondersteuning bij koop
Heeft u behoefte aan een stukje juridisch ondersteuning tijdens het koopproces, dan is het goed te weten dat dit is inbegrepen in het compleet pakket bij aankoopbegeleiding in Spanje. Met juridische ondersteuning krijgt u snel antwoord op lastige vraagstukken en juridisch advies in het geval u hier tijdens het koopproces behoefte aan heeft. Hierbij opgemerkt dat dit een adviserende service betreft. Als u, buiten de in pakketvorm aangeboden service, gebruik wilt maken van juridische ondersteuning bij koop bedraagt ons tarief vanaf € 795,- welke middels vooruitbetaling dient te worden voldaan. In het tarief zijn uitsluitend specifiek omschreven, schriftelijk overeengekomen diensten inbegrepen. Aanvullende zaken, zoals bijvoorbeeld raadgeven bij een rechtsgang, aanschrijvingen, juridische disponibiliteit, eventuele gerechtskosten, kosten van verhaal en overige aanvullende juridische kosten, zijn niet in het tarief inbegrepen.

Gratis eerste consult
Een eerste intakegesprek van uw zaak is altijd kosteloos. In dit gesprek, dat telefonisch plaatsvindt, bespreken we uw situatie en verkennen we de mogelijke opties. Als wij daadwerkelijk mogelijkheden zien en u uw zaak in onze handen legt, gaan wij over tot evaluatie. Voor de evaluatie van uw zaak en het aanleggen van een dossier, brengen wij eenmalig € 250,- in rekening, welke u middels vooruitbetaling dient te voldoen. Na de evaluatie kunnen wij u een indicatie geven van de te verwachte kosten. Ons doel is volledige transparantie, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvend eerste consult vult u het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag een gratis eerste consult

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Algemene Voorwaarden