U de zon, wij de zorg…

Ook voor uw verzekeringen in Spanje kunt u uitstekend bij ons kantoor terecht. Jan Nicolas Consultancy is geregistreerd intermediair van AXA-Verzekeringen in Spanje. Onze service karakteriseert zich door een gepersonaliseerde aanpak die volledig afgestemd is op uw persoonlijke behoeftes en wensen. Door deze aanpak zorgen wij voor de hoogst mogelijke zekerheid, waarbij wij u kunnen adviseren bij elke nieuwe stap of levensfase. Onze missie bestaat uit het waarborgen dat onze cliënten altijd zorgvrij door het leven kunnen gaan.

AXA-verzekeringen
AXA-verzekeringen is één van de grotere en betrouwbaarste verzekeringsmaatschappijen in Spanje en biedt haar diensten aan in meerdere landen in de wereld. AXA-verzekeringen biedt een uitgebreid aanbod van verzekeringen. Verzekeringen speciaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeur, levensstijl en leefomstandigheden in Spanje. Door de goede samenwerking met een van de grotere maatschappijen kunnen wij altijd servicegericht werken en u een klantvriendelijke dienstverlening aanbieden, vaak gewoon in uw eigen taal en tegen een vriendelijk tarief. Van AXA-verzekeringen mag u een totaal begeleiding verwachten in geval van schade of bij het aanspreken van uw polis.

Breed aanbod verzekeringen
Indien gewenst kunt u bij ons kantoor terecht voor elke verzekering, waarbij het ons niet uitmaakt waar u in Spanje woonachtig bent. Ook is het geen verplichting om reeds cliënt te zijn bij ons kantoor. Jan Nicolas is gespecialiseerd in zowel verzekeringen voor residenten als voor niet residenten in Spanje. Wij helpen u bij het analyseren en in kaart brengen van uw risico’s en zorgen altijd voor de hoogst mogelijke zekerheid. Als u een vrijblijvende offerte opvraagt, ontvangt u altijd een verzekeringsvoorstel geheel afgestemd op uw persoonlijk levensstijl in Spanje. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen en uitleg geven in uw eigen taal.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij verzekeringen in Spanje? Bel ons dan, van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00 uur, vrijdag tussen 09:00 en 14:00 uur. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul het formulier hieronder dan zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Kies uw verzekering(en)
Privacybeleid