Elke auto is anders en heeft andere gespecificeerde dekkingen nodig. Daarom is het belangrijk dat u een gepersonaliseerde dekkingen krijgt om zo de zekerheid van uw auto, uzelf en eventuele passagiers te kunnen waarborgen. Bij Jan Nicolas brengen wij uw persoonlijke situatie in kaart en bieden wij u via AXA verzekeringen de beste dekkingen in verzekeringen aan tegen concurrerende prijzen. Vaak kunnen wij uw auto nog dezelfde dag verzekeren. Dat is pas snel en gemakkelijk geregeld!

Voor residenten en niet residenten
Als resident maar ook als niet-resident kunt u een auto kopen of invoeren, verzekeren en rijden in Spanje. Hier bestaat nog wel eens verwarring over. Wel dient u in het bezit te zijn van een NIE in Spanje. Wanneer u een woning bezit in Spanje, dan heeft u, als het goed is, al een NIE. Wanneer u een auto koopt of invoert zal gevraagd kunnen worden om een kopie van de koopakte van uw woning of huurcontract. Bent u resident in Spanje, dient u bij koop de inschrijving van de gemeente te overleggen.

Gratis wegenwacht en no-claim
In de autoverzekeringen die wij aanbieden zit standaard dekking voor de Spaanse wegenwacht. Deze wegenwachtservice geldt vanaf het moment van afsluiten, dus ook als de auto bij u thuis staat en niet meer start of als u uw auto aantreft met een lekke band. Opgebouwde no-claim jaren vanuit buiten Spanje kunnen meegenomen worden bij het afsluiten van een autoverzekering in Spanje. Op deze manier kunnen wij u een scherpe offerte aanbieden.

VIP verzekering
Bent u veel onderweg met uw auto en moet u regelmatig naar delen van Spanje, of daarbuiten, die ver van uw woning gesitueerd zijn, dan kan het zijn dat u, bij bijvoorbeeld pech of een aanrijding, u uw auto bij een garage ter plekke moet achterlaten en later weer ophalen. In een dergelijk geval biedt een VIP verzekering uitkomst. Met de VIP verzekering worden zowel het voertuig als uzelf en medereizigers terug gebracht naar huis en wordt uw auto naar de garage gebracht van uw voorkeur. Hoever dat ook van uw woonadres verwijderd is.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer informatie over een autoverzekering in Spanje? Bel ons dan, van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00 uur, vrijdag tussen 09:00 en 14:00 uur. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul het formulier hieronder dan zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Aanhef bestuurder (indien anders dan aanvrager)
Naam bestuurder zoals in paspoort (indien anders dan aanvrager)
Privacybeleid