Om u veilig en geborgen te voelen in uw huis, heeft u de beste dekkingen nodig tegen elke calamiteit. Bij Jan Nicolas hebben wij dan ook voor elk huis en probleem een oplossing. Nadat we een risicoanalyse hebben gemaakt van uw situatie, bieden wij u de de beste mogelijke opties aan zodat u een weloverwogen en adequate beslissing kunt nemen om uw Spaanse woning op de best mogelijke manier te verzekeren. In een woonhuisverzekering zijn een opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering opgenomen.

Opstalverzekering
Gaat u een huis of appartement kopen of huren in Spanje, vergeet het dan niet te verzekeren. Afhankelijk van het type woning kunnen we een passende verzekering aanbieden. Ook voor huizen in het hogere segment. Een woonhuisverzekering, ook wel opstalverzekering genoemd, dekt de schade aan uw huis veroorzaakt door onder meer brand, blikseminslag, storm, ontploffing, diefstal en inbraak. Ook dekt deze verzekering waterschade in uw eigen huis. Het bedrag dat wordt verzekerd is de herbouwwaarde van uw woning. Dat is het bedrag dat u kwijt zou zijn om uw huis opnieuw te bouwen, exclusief het perceel en de fundering.

Inboedelverzekering
De inboedelverzekering dekt de schade aan spullen die u in uw huis heeft. Denk bijvoorbeeld aan schade die ontstaat na brand of een gesprongen waterleiding. Of een vergoeding voor de spullen die u bent kwijtgeraakt nadat er bij u is ingebroken. De verzekering wordt op uw persoonlijke situatie afgestemd waarbij onder andere gekeken wordt naar de waarde van uw inboedel en uw woonsituatie. Maar denk ook aan de waarde van sierraden en juwelen.

Aansprakelijkheidsverzekering
Het kan zijn dat derden financiële schade lijden of lichamelijk letsel oplopen waar u of uw gezinsleden aansprakelijk voor zijn. Dat kan voor u ernstige financiële gevolgen hebben. Daarvoor bent u met de woonhuisverzekering automatisch verzekerd. Maar ook de schade tegen waterschade bij uw benedenburen, als bijvoorbeeld uw wasmachine lekt, is hiermee verzekerd. De woonhuisverzekering dekt geen schade welke veroorzaakt is door uw huisdier(en). Hiervoor dient u zich apart te verzekeren.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer informatie over een woonhuisverzekering in Spanje? Bel ons dan, van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00 uur, vrijdag tussen 09:00 en 14:00 uur. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul het formulier hieronder dan zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Heeft u een hypotheek?
Alarm met doorschakeling naar centrale aanwezig?
Zijn de ramen voorzien van tralies?
Is het perceel omheind?
Heeft het huis een privézwembad?
Privacybeleid