Heeft u slechte ervaringen opgedaan met de publieke zorg in Spanje? Of kiest u voor kwaliteit, snelheid en gemak? Dan kiest u voor een particuliere ziektekostenverzekering. Een ziektekostenverzekering is een verzekering waarbij u gebruik kunt maken van privé artsen, privé ziekenhuizen en klinieken die aangesloten zijn bij de maatschappij. De artsen en specialisten in de aangesloten ziekenhuizen en klinieken spreken, naast Spaans, meestal ook Engels en niets zelden ook Nederlands, Duits en Frans. Uw gezondheid is het allerbelangrijkste in uw leven. Daar moet u niet op besparen.

Wij nemen alle zorg uit handen
Met de AXA ziektekostenverzekering kunt u kosteloos gebruikmaken van de aangesloten artsen, specialisten en ziekenhuizen. U hoeft niets voor te schieten. Alles wordt direct geregeld met de maatschappij. Bij het afsluiten van de verzekering krijgt u de beschikking over een lijst van artsen, specialisten en ziekenhuizen waar de maatschappij mee samenwerkt. U heeft een ongelimiteerd aantal opnamedagen in het ziekenhuis en de medicijnen tijdens ziekenhuisopname zijn meeverzekerd. Eventuele bestaande kwalen zijn uitgesloten van dekking. U kunt ook artsen, specialisten en ziekenhuizen bezoeken welke niet zijn aangesloten bij de maatschappij. In dat geval dient u de factuur voor te schieten en aansluitend te declareren bij de maatschappij. U krijgt dan afhankelijk van uw module 80% of 90% teruggestort op uw rekening. Met de AXA ziektekostenverzekering, kunnen wij al uw zorgen op eenvoudige wijze uit handen nemen, en bent u ervan verzekerd dat u in goede handen bent.

Heb ik een ziektekostenverzekering nodig?
Heeft u geen recht op het Spaans ziekenfonds, de zogeheten Seguridad Social? Dan is het verstandig een ziektekostenverzekering af te sluiten in Spanje. Of wilt u een snelle behandeling en persoonlijke zorg en aandacht? Dan is een ziektekostenverzekering bovenop de zorg via de Seguridad Social een uitkomst voor u. Bestaande aandoeningen worden bijna altijd (voor een bepaalde tijd of volledig) uitgesloten. Voor behandelingen van ziektes of bestaande aandoeningen kunt u terecht bij de Seguridad Social, mits u hierbij bent aangesloten. Sluit daarom een ziektekostenverzekering af wanneer u nog gezond bent. Ziektes of aandoeningen die u krijgt nadat u een verzekering hebt afgesloten zijn wel verzekerd.

Meer weten?
Een oriënterend gesprek verplicht u tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. Wij zijn er zeker van dat ook u voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Wilt u meer informatie over een ziektekostenverzekering in Spanje? Bel ons dan, van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00 uur, vrijdag tussen 09:00 en 14:00 uur. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul het formulier hieronder dan zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Wij spreken gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Voor- en achternaam
Naam eerste verzekerde (zoals in paspoort)
Geslacht eerste verzekerde
Naam tweede verzekerde (zoals in paspoort)
Geslacht tweede verzekerde
Naam derde verzekerde (zoals in paspoort)
Geslacht derde verzekerde
Naam vierde verzekerde (zoals in paspoort)
Geslacht vierde verzekerde
Naam vijfde verzekerde (zoals in paspoort)
Geslacht vijfde verzekerde
Naam zesde verzekerde (zoals in paspoort)
Geslacht zesde verzekerde
Bij meer dan 6 te verzekeren personen de gegevens in het vak 'Aanvullende vragen, opmerkingen of specificaties' plaatsen.
Privacybeleid