In Aspe aan de Costa Blanca hebben wij de begeleiding van een in traditionele stijl opgetrokken villa succesvol afgerond. Het huis heeft een ruime woonkamer, rustieke keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers en een fraai aangelegde tuin met goed onderhouden gazon, terras en privézwembad. De natuurstenen gevels geven dit huis precies de juiste uitstraling die je in dit gebied verwacht.

Over Aspe
Aspe is een klein stadje in de provincie Alicante, gelegen landinwaarts aan de Costa Blanca, in de vallei van de Vinalopó rivier, op korte afstand van steden als Elche en Alicante. Aspe heeft sterke Moorse invloeden uit het verleden, een rijkdom aan een gevarieerde cultuur en een natuurlijk landschap dat uitnodigt tot lange wandelingen. De ligging in deze natuurlijke corridor van de Vinalopó rivier, die het binnenland met de kust verbindt, is ongetwijfeld een belangrijke reden waarom steeds meer buitenlanders er inmiddels een huis hebben gekocht. De woonwijken die rond het stadje zijn opgezet hebben dan ook veel Nederlanders en Belgen getrokken. Toch is en blijft Aspe een rustig, typisch Spaans stadje waar nieuwkomers zich prima aan het Spaanse gemoedelijke levensritme kunnen houden. De komst van buitenlandse huizenkopers heeft de balans tussen de oorspronkelijke bevolking en de nieuwe aanwas dan ook nauwelijks beïnvloed, want 90 procent van de inwoners in Aspe is nog steeds van Spaanse origine. De oude kern is in de Moorse tijd ontwikkeld en heeft daardoor geen logisch stratenpatroon. In het grotendeels autovrije centrum zijn veel interessante gebouwen te vinden. Het stadje is ook meer dan gemiddeld bedeeld met parken, knusse pleintjes, kerken en andere panden met een lange religieuze achtergrond.

Koopplannen?
Heb jij ook plannen om een huis in Spanje te kopen? Wij helpen je graag bij het koopproces van A tot Wonen!  Wij zijn er zeker van dat ook jij voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. Een oriënterend gesprek verplicht je tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. En wij spreken gewoon jouw taal, dus dat is wel zo makkelijk.