In Jávea aan de Costa Blanca hebben wij de begeleiding van een vrijstaande villa succesvol afgerond. Het huis heeft een ruime woonkamer, moderne keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een grote  tuin met ruim terras en privézwembad. De master bedroom heeft toegang tot een groot privéterras op de bovenverdieping.

Over Jávea
Jávea, ook wel als Xàbia geschreven, ligt precies tussen Valencia en Alicante in, met de vliegvelden van beide steden op ongeveer een uur rijden. Deze aan de Costa Blanca gelegen kustplaats, is zeer geliefd onder mensen die graag overwinteren in Spanje. Niet voor niets, want vrijwel het hele door kun je hier genieten van een constant mediterraan klimaat. Tel daar de prachtige stranden, kraakheldere zee en blauwe lucht bij op en je hebt de ultieme Spaanse ervaring. Bovendien staat de oude stad bol van de cultuur en historie. Javéa heeft, net als Valencia, de ideale combinatie van strand en stad. Het bestaat uit drie delen: De oude binnenstad ‘La Villa’, de haven waar diverse leuke restaurantjes te vinden zijn en het meer toeristische gedeelte ‘Arenal’, waar een mooie boulevard langs het zandstrand loopt. In La Villa, de oude binnenstad, kun je uren ronddwalen door de vele Middeleeuwse steegjes en straatjes. Op veel plekken zie je nog restanten uit de tijd dat de stad onderhevig was aan veroveringen en piraterij.

Koopplannen?
Heb jij ook plannen om een huis in Spanje te kopen? Wij helpen je graag bij het koopproces van A tot Wonen!  Wij zijn er zeker van dat ook jij voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. Een oriënterend gesprek verplicht je tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. En wij spreken gewoon jouw taal, dus dat is wel zo makkelijk.